Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Srušiću Đukanovića, ali će to potrajati

"Bez obzira što mislim da je policija ogrezla u korupciji zaista mislim da tamo ima časnih ljudi. Najopasnija su ovdje dva klana koja su međunarodno poznata i koji su nažalost naš najveći brend, to su škaljarski i kavački klan", kazao je on ne želeći da odgovori ko mu je prijetio

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović gostujući na FACE TV kaže da je promjena koja se dogodila u Crnoj Gori šok za sve ali da je ubijeđen da je 85 odsto građana lojalno i privrženo državi.

Navodi da ga nije strah te da je imao sastanak u ANB-u.

“Bez obzira što mislim da je policija ogrezla u korupciji zaista mislim da tamo ima časnih ljudi. Najopasnija su ovdje dva klana koja su međunarodno poznata i koji su nažalost naš najveći brend, to su škaljarski i kavački klan”, kazao je on ne želeći da odgovori ko mu je prijetio.

Kaže da još se ne zna da li će Zdravko Krivokapić biti premijer.

“Cilj da u vladi nemamo ljude koji će da izazivaju negativne emocije. Ako bude odstupanja od nečega što su naši temeljni principi mi ćemo morati da zauzemo neku novu poziciju. Ne mogu da tvrdim da smo se oko svih stvari dogovorili. Naša vlada traži podršku međunarodne zajednice, mi se oko toga sjekiramo najviše u ovom trenutku. Doći ćemo i do personalnih rješenja”, kaže Abazović.

Nosilac liste Crno na bijelo je  kazao da je ubijeđen da će srušiti sa vlasti predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, ali da će to potrajati.

“Zapamtio sam da mi je rekao da sam bitanga”, rekao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve