Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Kako je radio Katnić, najbolje svjedoči što mu je desna ruka Saša Čađenović u zatvoru

Abazović je prethodno optužio Katnića da je, dok je bio glavni specijalni tužilac, štitio kriminalce, te ponovio optužbe i na račun bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, tvrdeći da je on na vrhu piramide organizovanog kriminala u Crnoj Gori

Najveća greška bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića je što me nije uhapsio, kazao je kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Abazović je rekao da je “najveća greška mafije što me nije ubila”.

Dritan Abazović

“Režim koji je podržavao Katnića i činjenica da je dugo mogao da bude GST mu je omogućavala da svakoga da uhapsi, a ovima kavčanima i škaljarcima svakoga da ubiju. Tvrdim da su im to bile namjere. Ne plašim se ničega i svjestan sam odgovornosti kad nešto izjavim javno… Rekao sam im na sjednici Vlade – ako ne stignete do mene prije, žao mi je. Kako je radio Katnić, najbolje svjedoči da mu je desna ruka Saša Čađenović u zatvoru. Po mom političkom stavu, on je njega gurnuo da potpisuje stvari u njegovo ime”, rekao je Abazović novinarima u Vili Gorica

”I za Katnića i za njegovog kuma Zorana Lazovića, i za Radoja Zvicera, ja sam ovdje. I kad budem u opoziciji i kad ne budem u politici – ja ih čekam”, poručio je Abazović.

Podsjetimo, Abazović je u subotu optužio Katnića da je, dok je bio glavni specijalni tužilac, štitio kriminalce, i ponovio optužbe na račun bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, tvrdeći da je on na vrhu piramide organizovanog kriminala u Crnoj Gori.

Kontroverzni bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić optužio je juče odlazećeg premijera Dritana Abazovića da je imao veze škaljarskim klanom i da ga zbog jakih opstrukcija u Ministarstvu unutrašnjih poslova  nije uhapsio.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MIRSAD
10.04.2023-13:51 13:51

Poslije one sprdnje u Skupstini da 1/2 CG  nece spavat nije ti Milo trebao dat da vodis vladu ! Sto se tice ko je kriv ima sud  I NEK  sudi ! Samo mislim da si pogrijesijo i ogrijesijo se o Djukanovicu i DPS svi bi te vise cijenili i voljeli da nijesi ponovo preso na stranu Seseljevih Demokrata -DF a oni ce sad svi protiv tebe od MEDOJEVICA DO SESELJEVOG BECICA kamo srece da nijesi pocerao MINISTRE Tvoje koalicione partnere SDP I SD to su ti bili iskreni prijatelji!

Rukfaš
10.04.2023-14:36 14:36

A njegova desnica bio Milošević. I njegova uzdanica u bajboku. Toiko o kudravom lažovu.

Zeco
10.04.2023-14:42 14:42

Izdajnice,kako si radio ti najbolje svedoci to sto ti je desna ruka Milosevic u Spuzu i ceka da mu se uskoro pridruzis

džudović
10.04.2023-15:30 15:30

Ovo je stvarno neviđana budala. Potvrda za katnića je Čađenović, a za njega nije Rade Milošević sa kojim je zajedno švercovao cigarete. Treba oviu budalu zatvoriti da se otrijezni!

cetinje
10.04.2023-17:35 17:35

Koliko ti imas “desnih ruka”odvratna Siptarrcino,izrode svoga naroda,posto je “toaletni papir”.