Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović Komšiću: Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije

Komšić pozvao crnogorsku Vladu i Abazovića da se ograde od ''veličanja dana početka genocida''

Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, odgovorio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović članu Predsjedništva BiH Željka Komšića, koji je pozvao crnogorsku Vladu i Abazovića da se ograde od “veličanja dana početka genocida”.

“Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu”, napisao je Abazović na Twitter-u.

Komšić je ocijenio kao izraz dubokog nepoštovanja države Bosne i Hercegovine i odluka Ustavnog suda BiH, čestitke koje je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio povodom obilježavanja neustavnog dana entiteta RS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
10.01.2021-20:25 20:25

Abazovic drzi u kabinet Njegosa i jos se slika sa njim nocas prvi put da se pokaze kod GRADJANA a Crnogorce ocima ne moze vidjet ! tjera ih u prdaru kad najvisiu slavu slave ! Pamtice Crnogorci svo dobro koje im je ucinijo!!!

BMX
10.01.2021-20:36 20:36

Da li se dobri odnosi sa drzavama regiona postizu sa pisanjem znakova navoda i izvoda ispred Kosova i cestitanjem dana RS ?!
Izgleda da cemo ubrzo u dobrim odnosima biti samo sa Srbijom i Dodikovom RS koje ionako upravljaju sa Crnom Gorom preko popova SPC iz tih drzava koji decenijama ovde nezakonito borave i rade

Bosna
10.01.2021-20:56 20:56

Treba ti zabranit ulaz u Bosnu i Hercegovinu i Sarajevo univerzitet da ti povuce DIPLOMSKI RAD! Nece ti nikad oprosti Bosna i Hercegovina!!