Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović: Katnićeva bezbjednost nije ugrožena, priča nebuloze, Petar Lazović u Crnoj Gori

Komentarišući izjavu bivšeg specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da je policijski službenik Petar Lazović kolateralna šteta, Abazović je rekao da je to nebuloza. Mišljenja je i da bezbjednost bivšeg specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića nije ugrožena

Premijer Dritan Abazović je, nakon hapšenja predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića, kazao da su rezultati krenuli i da očekuje da se ovaj trend nastavi.

– Policija je ista kao prije, a tužioci su različiti – kazao je Abazović novinarima u holu Skupštine.

Komentarišući izjavu bivšeg specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da je policijski službenik Petar Lazović kolateralna šteta, Abazović je rekao da je to nebuloza.

Mišljenja je i da bezbjednost bivšeg specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića nije ugrožena.

Na pitanje kako komentariše Katnićevu izjavu da je policijski službenik Petar Lazović kolateralna šteta, Abazović ocjenjuje:

“Mislim da Katnić dolazi do takvih zaključaka na osnovu ličnih frustracija”, ističe Abazović.

Saopštio je i da se Petar Lazović nalazi u Crnoj Gori.

“Najvažnija stvar je da je on u ovom trenutku u Crnoj Gori. Zadaci koje je radio ne služe na ponos ni njemu ni Crnoj Gori”, naveo je Abazović.

”Predmet u Specijalnom državnom tužilaštvu je u toku, predat je tužiocu na obradu i mislim da ćemo brzo imati rezultate kada je u pitanju konkretni slučaj. Službenici koji rade protivzakonito biće udaljeni iz službi i to će se raditi u kontinuitetu”.

Predsjednik Vlade to je kazao prije sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu, na kojoj su članovi tog skupštinskog tijela zbog dokaza Europola koji inkriminišu Lazovića i još dvojicu policajaca, planirali da saslušaju njega i čelnike bezbjednosnog sektora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
09.05.2022-18:31 18:31

Način izražavanja jednog doktora nauka je neprimjeren ni tituli ni funkciji.