Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović ostaje na čelu GP URA

Kongresu prisustvuju i premijer Zdravko Krivokapić, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, predstavnici partija iz vlasti i opozicije u Crnoj Gori, predstavnici partija iz regiona i raznih evropskih organizacija

Na trećem Kongresu Građanskog pokreta URA večeras je za predsjednika izabran Dritan Abazović.

Kongresu prisustvuju i premijer Zdravko Krivokapić, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, predstavnici partija iz vlasti i opozicije u Crnoj Gori, predstavnici partija iz regiona i raznih evropskih organizacija.

Delegati na Kongresu biraju predsjednika i potpredsjednike partije, dok će se ostale stranačke funkcije u novom mandatu birati statutarno na Glavnom odboru u sljedećim sedmicama, kazali su ranije danas iz URE.

Što se tiče nominacija za mjesto predsjednika i potpredsjednike partije, njih su statutarno predlagali opštinski odbori širom Crne Gore.

„Svi opštinski odbori za predsjednika stranke predložili su dr Dritana Abazovića dok su neophodan broj nominacija za potpredsjednike stranke dobili sljedeći kandidati: Miloš Konatar, Filip Adžić, Goran Đurović, Jovana Marović i Suada Zoronjić. Delegati Kongresa će večeras izabrati četiri potpredsjednika“, ukazali su iz URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
05.07.2021-01:29 01:29

Drtan bitanga je pozadinski radnik ka Ljaljo i Picousti. Cudo je ljubav prema zadnjici :)))))

slab
05.07.2021-05:21 05:21

Koja im je drugarica sa nogama do zemlje, neće im puno pomoći uzet ce im komite meru u inč.

JajeKokino
05.07.2021-11:10 11:10

kAKO SE USTOLICILA NASA IZDAJICA uciteljica do Dritka jedino sto valja i koji nam je drag GOS KRIVOKAPIC koji nikom ne misli zlo mnogima je drag samo sto NIKOM ne prijeti ka ova zla iz URA uh uhhh daleko bilo kakvi su ovo NESKOLOVANI I ZLI nacionalisti !!!