Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović i Šehović razgovarali o političkim i programskim prioritetima manjinske vlade

Predstavnici Građanskog pokreta URA do sada su obavili razgovore sa predstavnicima Socijalističke narodne partije (SNP) i manjinskih stranaka, a danas su se sastali i sa liderima Demokratskog fronta (DF)

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović održali su danas sastanak čija je tema bila formiranje manjinske vlade, saznaje portal Pobjeda.

Abazović i Šehović su razmijenili mišljenje o političkim i programskim prioritetima buduće manjinske Vlade, ukoliko do njenog formiranja dođe.

“Šehović je iskoristio priliku da u direktnoj komunikaciji ponovi javno saopštene stavove SD-a tim povodom, koji predstavljaju preduslov za eventualno prihvatanje te partije da bude dio nove parlamentarne većine i Vlade koju bi ta većina formirala”, kazao je izvor portala Pobjeda.

Predstavnici Građanskog pokreta URA do sada su obavili razgovore sa predstavnicima Socijalističke narodne partije (SNP) i manjinskih stranaka, a danas su se sastali i sa liderima Demokratskog fronta (DF).

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve