Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović i Šćekić: Relaksirano čekamo 19. avgust

''Siguran sam da građani žele da idu naprijed, žele poboljšanje kvaliteta života. Sve što sam imao rekao sam. 19. avgusta ću poći u Skupštinu, saopštiću neke stvari, mislim da će biti vrlo zanimljive'', istakao je Abazović

Sve što sam rekao, rekao sam i ranije, 19. avgust ćekamo relaksirano, poručio je premijer Dritan Abazović odgovarajući na pitanja novinara u Beranama.

On je kazao da ko želi dobro Crnoj Gori dobrodošao je.

“Mi smo tu da uradimo dobre stvari za Crnu Goru i već smo uradili. Ko želi da ide nazad, slobodno. Ko želi da ide naprijed dobrodošao je da pruži podršku. Ko želi da se poništi Temeljni ugovor, da se vratimo u podjele, svađe, mržnju, neka izabere taj put. Ko želi progres, da ulažemo u zdravstvo, školstvo, infrastrukturu, radimo nastavak auto-puta, put Plav-Dečani, imamo izbor, ja mislim vrlo jednostavan. Tu ne treba puno pregovarati”, rekao je Abazović.

Kako je dodao, ovdje je stvar racionalnog i iracionalnog, a u CG, kaže, često preovladava iracionalno.

“Siguran sam da građani žele da idu naprijed, žele poboljšanje kvaliteta života. Sve što sam imao rekao sam. 19. avgusta ću poći u Skupštinu, saopštiću neke stvari, mislim da će biti vrlo zanimljive”, istakao je Abazović.

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić kazao je da je SNP dao doprinos da ova vlada funkcioniše na najbolji način, kao i da su ostvarili neke interese.

“Bitno je da se ne zaustavi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Nekima je to interes, mi želimo CG u Evropskoj uniji, želimo poboljšanje standarda. Kako će se odvijati politička situacija je nepredvidljivo, a što bi rekao premijer mi smo totalno relaksirani”, rekao je Šćekić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve