Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović i Božović na tajnom sastanku: Lider pokreta URA došao po instrukcije!?

Ovaj susret Božovića i Abazovića bez medijske najave i mimo zvaničnih protokola samo dodatno podgrijava sumnje da u suštini lider pokreta URA, osim od medijskih, crkvenih i NVO krugova, instrukcije dobija i od predstavnika države Srbije u Crnoj Gori

Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović sastali su se danas u jednom podgoričkom restoranu, otkriva portal Aktuelno.

foto Aktuelno

Nije poznato šta je bila konkretna tema sastanka, ali formiranje nove Vlade je vjerovatno bila tema o kojoj su Božović i Abazović razgovarali. Povoda za sastanak ima mnogo. Jedan od povoda može biti namjera Božovića koji u Podgorici predstavlja državu Srbiju i njenu vlast, da “omekša” stav Abazovića koji se protivi predlozima Demokratskog fronta da lideri tog bloka Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević budu funkcioneri u novoj izvršnoj vlasti.

Ovaj susret Božovića i Abazovića bez medijske najave i mimo zvaničnih protokola samo dodatno podgrijava sumnje da u suštini lider pokreta URA, osim od medijskih, crkvenih i NVO krugova, instrukcije dobija i od predstavnika države Srbije u Crnoj Gori.

Susret je sporan i iz razloga što dio javnosti vjeruje da je Abazović potpuno promijenio svoj politički kurs u suštini, jer nizom poteza sve je bliži velikosrpskoj retrogradnoj politici.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tivat - EU
27.10.2020-18:11 18:11

SKANDAL !!! ZNA LI OVAJ COVJEK STA RADI ?

non
28.10.2020-05:43 05:43
Reply to  Tivat - EU

Koji?

Kotor
27.10.2020-18:36 18:36

Ovo je najveća izdaja od 1918 godine. Ljudi moji pa URA ide na raport kod Srbijanskog ambasadora. Kome sad nije jasno u šta oće da pretvore Crnu Goru taj je slijep pored očiju.

Tihana
28.10.2020-23:39 23:39

Čemu se čuditi? Pa nije tek tako ušao u savez sa četnicima.