Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Dijaspora neiskorišćeni dragulj, želimo da još više ulažu u Crnu Goru i da država to mnogo više vrednuje

Potpredsjednik Abazović, ministar Radulović i predstavnici dijaspore tokom diskusije razmijenili su mišljenja o mnogim pitanjima, a posebno i mogućnostima snažnije saradnje sa Crnom Gorom, ali i aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori

Crnogorska delegacija predvođena potpredsjednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abazovićem i ministrom vanjskih poslova Đorđem Radulovićem srdačno je večeras dočekana u Njujorku od strane naše dijaspore koju dominantno čine građani iz Ulcinja, Bara, Tuzi, Krajine, Ana Malita, Plava i Gusinja.

“Naša dijaspora neiskorišćeni je dragulj. Želimo da oni još više ulažu u Crnu Goru i da država to vrednuje mnogo više nego što je to do sad bio slučaj“, naveo je Abazović.

“Vlada je snažno opredijeljena da njeguje odnose sa iseljenicima. Hvala Vam što kontinuirano ulažete i pomažete Crnoj Gori, naročito u teškim momentima, naveo je ministar vanjskih poslova“, Đorđe Radulović.

Potpredsjednik Abazović, ministar Radulović i predstavnici dijaspore tokom diskusije razmijenili su mišljenja o mnogim pitanjima, a posebno i mogućnostima snažnije saradnje sa Crnom Gorom, ali i aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori.

Tokom posjete Sjedinjenim Američkim Drzavama Abazović i Radulović, pored zvaničnih sastanka, sastaće se i sa još nekoliko udruženja naše dijaspore u Njujorku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve