Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović: Dajem riječ da neću iznevjeriti

"Kod nas pritisci ne prolaze, jer vrlo jasno znamo šta želimo i kakvom društvu stremimo. Dali smo jasne naznake i upute kako bi trebalo da izgleda nova vlast, dakle vlada sastavljena od eksperata, a ne političara, koja bi u svom mandatu radila na suštinskim reformama kako bi sjutra sve stranke izašle na prve slobodne i fer izbore u istoriji države"

Lider koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović kazao je da daje riječ da on i platforma koju predvodi neće podleći nijednom pritisku.

„Platforma Crno na bijelo je od početka predizborne kampanje vrlo jasna – ni za šta nećemo iznevjeriti povjerenje građana koje su nam ukazali nadajući se da ćemo donijeti promjene i reforme u društvu. Dobio sam na hiljade poruka i poziva, što od mojih kolega iz regiona, što iz međunarodne zajednice. Dajem riječ da Dritan Abazović i koalicija Crno na bijelo neće podleći nijednom pritisku”, rekao je u intervju za „Politiku”.

“Kod nas pritisci ne prolaze, jer vrlo jasno znamo šta želimo i kakvom društvu stremimo. Dali smo jasne naznake i upute kako bi trebalo da izgleda nova vlast, dakle vlada sastavljena od eksperata, a ne političara, koja bi u svom mandatu radila na suštinskim reformama kako bi sjutra sve stranke izašle na prve slobodne i fer izbore u istoriji države”, rekao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
07.09.2020-10:47 10:47

Rijec ti vrijedi ka i kilo g….a :)))))))))

gagi
07.09.2020-11:46 11:46

“dajem rijec ja Dritan Abazovic”e pa da nije smijesno bilo bi tuzno,ovo govori ova ljiga kojemu je rijec “kao kora od bananane”.3,14 po vise puta.

Jelena
07.09.2020-12:21 12:21

DRITANE tek si prohodao politicki, a obukli ti mantije popovske, Zar ti je svetija Srbija od Crne Gore!

Lazar
08.09.2020-22:00 22:00
Reply to  Jelena

Kakve veze ima Srbija ili cetnici sa Dritanom i njegovom borbom protiv korupcije i kriminala?! Ne potpisuj se sa srpskim imenom jer da si Jelena ne bi bila ovoliko glupa. Niko ne rusi Crnu Goru nego oslobadja od ovih poput tebe. Knjigu u sake.

Jelena
07.09.2020-12:30 12:30

DRITANE ovo nisu fer izbori, čim si se udružio sa cetnicima da rusis Crnu Goru. Izdao si vjeru, rij3c ti ne valja , ružno ćeš se osećati kada te sunarodnici, okretali glave i prezirom te gledali, mlad si čini ti se da si se vinuo u nebesa , treba živjeti ovdje sa narodom a cetnici nisu nas narod!