Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović čestitao Dan nezavisnosti Kosova: Radujemo se saradnji

Abazović je rekao da Republika Kosovo ovaj praznik dočekuje u teškim uslovima izazvanim pandemijom virusa Covid-19, te da im želi da se u što skorijem periodu uspješno izbore sa ovom pošasti.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, povodom 17. februara, Dana nezavisnosti Republike Kosovo, uputio je čestitku v.d. predsjednici Republike Kosovo i predsjednici Skupštine Republike Kosovo Vjosi Osmani, predsjedniku Vlade Avdulahu Hotiju, kao i ambasadi Republike Kosovo u Podgorici.

„Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo“, kazao je Abazović.

Abazović je rekao da Republika Kosovo ovaj praznik dočekuje u teškim uslovima izazvanim pandemijom virusa Covid-19, te da im želi da se u što skorijem periodu uspješno izbore sa ovom pošasti.

Kako se navodi u saopštenju, potpredsjednik Vlade je istakao da je uvjeren u to da je pandemija dodatno zbližila i podsjetila na suštinske vrijednosti koje treba da baštinimo.

„Cijeneći prijateljske i komšijske odnose naše dvije države, radujemo se saradnji koja će donijeti dobrobit građanima Crne Gore i Republike Kosovo“, naveo je Abazović.

Abazović je kazao da koristi povod kako bi građanima Republike Kosovo čestitao uspješno održane parlamentarne izbore 14. februara, koji su, kako je kazao, bili primjer demokratije i slobodno izražene volje građana Republike Kosovo.

„Primite izraze mog najvišeg uvažavanja i srdačnih pozdrava“, zaključio je Abazović u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
18.02.2021-10:16 10:16

Dritane tvoje cestitke o danu nezavisnosti Kosova su bezvrijedne. Da su to uradili Rukoljub Knezevic i ostale srbende koje su na vlasti onda bi to bila druga prica.

KuKS
18.02.2021-15:03 15:03

Toliko su ti se zahvalili da ih ne spominjes znaju oni sa kim si u Koaliciji i koje im dobo mislis!