Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović: Čestitam novu koaliciju Bečića i Đukanovića

Poručio je i da ako se 44. vlada bude sastavljala prije izbora neće učestvovati u njoj

Osjećam se jako ponosno, mislim da su mnoge stvari u Crnoj Gori jasnije, poručuje sada premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, nakon što je Vladi izglasano nepovjerenje.

“Čestitam novu koaliciju Bečića i Đukanovića, spremni smo da izvršimo primopredaju. Meni lično je veliko olakšanje zato što iz neke političke korektnosti norali smo da imamo političku korektnost prema DPS-u. Od danas nam je situacija olakšana”, kaže Abazović.

“Ovom državom ili će vladati kriminalci ili građani. Mi smo na strani građana. Žao mi je što organizovani kriminal u CG i dalje koristi pipke da uređuje političke odnose. Ponosan sam na sve što smo uradili za sto dana. Bićemo upamćeni kao vlada koja je najviše uradila i kao vlada koja je imala više zabrinutih lica kad se birala a mnogo više osmijeha kad je pala.

Zahvaljujem svim poslanicima koji nisu podržali inicijativu, naročito Nimanbeguu iz Force. Izgubiće oni koji se već osjećaju kao pobjednici”; kazao je on.

Poručio je i da ako se 44. vlada bude sastavljala prije izbora neće učestvovati u njoj.

Na pitanje kako održati izbore bez Ustavnog suda, odgovorio je da pitaju DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bosna
20.08.2022-01:11 01:11

Pjevaj sad borbene zahvali se GOS-DJUKANOVICU sto ti je dao mandat 43 najkrace NAJNEPISMENIJE I NAJBAHATIJE vlade u svijetu koja se ikad desila -kako si moga sa 0.0013%biraca na tu funkciju  ili bilo sto u vladi a i ADZICU kratko i slatko -CUS MINISTAR POLICIJE!

Crnogorka
20.08.2022-01:15 01:15

Samo tebe vise da ne gledamo i da nam ne drzis predavanja- najnepiismeniji MANDATOR ikad idje u SVIJETU!!

Krivokapić: Proći će – i brzo prođe - CancúnForos.com
20.08.2022-03:24 03:24

[…] Abazović: Čestitam novu koaliciju Bečića i Đukanovića […]

COL
20.08.2022-06:30 06:30

Tužno je bilo viđeti kako se svi ministri razbježaše iz sale jedino su uz premijera u onom tužnom trenutku bili Raško i Krivi…

Fatima
20.08.2022-08:06 08:06

Kako mu DF zabi noz u Ledja vele podrzace OVU nakaradnu fasisticku vladu a nidje jedan u SALI -SVI NA GLASANJU POBJEGOSE -ZALI BOZE KO NAS JE PRESTAVLJAO DA ME JE BILO SRAMOTA DA KAZEM DA SAM IZ CG -Nikad vise -SEKTOR BEZBJEDNOSTI -URA-OSILILI-ON I  ADZIC DA PRIJETE- DPS-u gos SKRELJI DA CE GA MEDJU PRVIJEM UHAPSITI –

RIR
20.08.2022-10:08 10:08

…on se veli osjeca ponosno…jeli moguce da to izjavi dritanga…toliko zla i bruke nanio CG , unistio brzi ulazak u EU , POTPISAO sramni tkzv.tu , pa posjeta Srebrnici – žalosno da nije svjesan toga i da je “ponosan”…
takve zavrsne izjave na jučerasnjem zasijedanju Dritange ,da sam iskljucio ton na tv ,dok on zavrsi
izlaganje —da sebe ne prepoznam koliko mi nervoze sa njegovim lažima nanosi…