Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Ako neko misli da treba da sruši Vladu neka je sruši, Krivokapić ima moju podršku

Ako neko želi energiju koja se skupila 30. avgusta da prospe, taj će, po mom skromnom sudu, platiti veliku političku cijenu, poručio je Abazović

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da će se URA odazvati pozivu za sastanak lidera stranaka koje čine parlamentarnu većinu u četvrtak.

“Nikad URA nije izbjegavala dijalog, do sada smo bili na svim sastancima. Mi uopšte nemamo taj problem formalizma ko ga saziva. To su, na kraju krajeva, naše kolege”, kazao je Abazović novinarima u Podgorici. Dodao je i da će on najvjerovatnije biti na sastanku, ako ne bude imao nešto vanredno.

Rat sa DF-om bukti otkad je formirana ova Vlada, ocijenio je Abazović ističući da ”premijer Zdravko Krivokapić ima njegovu podršku”.

“Ova Vlada nije imala 100 minuta, a ne 100 dana. Za mene ovo nije nikakva vanredna situacija. Mislim da su ljudi previše opterećeni i naelektrisani. Ja ne osjećam nikakvu presiju. Ako neko misli da treba da sruši Vladu neka je sruši. To je to”, navodi Abazović.

Abazović poručuje i da se “malo svi relaksiramo”.

“Dosta više sa svađama i čudima. Dajte da pričamo kako nešto da uradimo korisno”, rekao je on.

“Ako neko želi energiju koja se skupila 30. avgusta da prospe, taj će, po mom skromnom sudu, platiti veliku političku cijenu. Ta cijena za te ljude, ako se odluče za takav razvoj događaja, siguran sam da neće biti mala”, istakao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve