Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Abazović: Ako je Lečić došao da raspemeti narod, imaće odgovor; Krivokapić: On je saradnik u medijskom timu

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović komentarisao je i boravak osnivača pokreta Otpor Predrag Lečić u kabinetu premijera Zdravka Krivokapića

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović komentarisao je i boravak osnivača pokreta Otpor Predrag Lečić u kabinetu premijera Zdravka Krivokapića.

“Što se tiče Lečića, njega sam sreo, ne znam u kojoj je funkciji došao ako je došao da raspameti narod onda institucije treba da reaguju. Ako su zadovoljni neka ga zadrže. Ako nije u funkciji za izazivanje nečega lošeg”, naveo je Abazović.

Kako je naveo, on je jutros tražio informacije iz Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost u vezi sa portalom izdaja.me.

Abazović je kazao i da premijer ne može da smijeni direktora Uprave policije.

“On ne može da ga smijeni. Vlada to može da uradi protivzakonito jer je Brđanin izabran na konkursu. Ako se to desi onda je jasno svima o čemu se radi. Krivikapić nadam se nije čovjek koji će sve svoje kredite dostojanstva potrošiti u 10 dana. Neka se sačeka 4. Možda vlada opstane i onda se na osnovu toga neke promjene dese”, naveo je Abazović.

I Krivokapić je upitan na kojim poslovima u Vladi je angažovan Lečić.

“To nije nikakva tajna, on živi u Crnoj Gori i ostao je tu. Ja njega znam i u jednom vremenskom periodu pokazao se kao izuzetan čovjek. Radi u medijskom timu”, naveo je Krivokapić dodajući da ne zna šta tačno radi i navodeći da je u izbornoj kampanji bio njegov saradnik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve