U tri javna istraživanja koja su sprovela tri ugledna centra u Crnoj Gori, Albanska Alternativa se pokazala kao najmoćnija albanska partija u Crnoj Gori sa podrškom od 2,2 – 2,6 odsto ispitanika, tvrde iz ove partije.

Foto: Arhiva

Kako navodi, ovi podaci se najbolje potvrđuju sa novim kadrovima koji se priključuju našoj partiji.

“U protekloj godini, stotine mladih aktivista pridružilo se partiji, kao i desetine intelektualaca u Crnoj Gori, sa područja gdje žive Albanci. Među onima koji su se nedavno pridružili našoj političkoj strukturi, su i mladi intelektualci iz Malesije Esmin Bećaj iAdnan Đokaj. Esmin Bećaj, po profesiji je magistar ekonomije i bio je visoki funkcioner DPS- a u Tuzima. Neko vrijeme je obavljao značajne javne funkcije, prvo kao šef Vodovod i kanalizacija d.o.o Tuzi, a zatim je pokrivao i funkciju sekretara u Sekretarijatu za rad, socijalno staranje i poljoprivredu. Bio je kordinator biračkog mjesta u mjesnoj zajednici Milješ.

Adnan Đokaj je po profesiji magistar političkih nauka. Na početku karijere radio je kao volonter u Opštini Tuzi, u Sekretarijatu za rad, socijalno staranje i poljoprivredu kao i u Poreskoj upravi. Takođe, bio je predsjednik mladih DPS – a za mjesnu zajednicu Milješ”, kažu u AA.

Takođe, podvukli su da se očekuje da će, zbog nedavnih događanja koja su se desila u DPS- Tuzi, osim Bećaja i Đokaja, značajan broj članova savjeta napustiti ovu partiju.

“Novim članovima želimo dobrodošlicu u najveću političku porodicu albanaca u Crnoj Gori, kako bi zajedno doprinijeli boljoj budućnosti svih nas”, poručuju u AA.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments