Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

AA: Model Tuzi treba biti primjer svim Albancima u Crnoj Gori

Na početku sjednice kojom je predsjedavao predsjednik partije Nik Đeljošaj, usvojena je odluka da se proširi opštinski odbor Plava sa tri nova istaknuta člana, a koje je predložio kordinator, Zog Sinanaj

Model Tuzi bi trebao biti primjer svim Albancima u Crnoj Gori, a i šire. Cijenimo da samo na taj način možemo ostvariti svoje političke težnje, na svim nivoima, ocijenjeno je na sjednici predsjedništva Albanske alternative koja je održana danas u Plavu.

Nik Đeljošaj

Na početku sjednice kojom je predsjedavao predsjednik partije Nik Đeljošaj, usvojena je odluka da se proširi opštinski odbor Plava sa tri nova istaknuta člana, a koje je predložio kordinator, Zog Sinanaj.

“Na sastanku su razmatrana važna pitanja i planovi, sa posebnim fokusom na saradnji nacionalnih subjekata za naredne političke procese. Detaljno je razgovarano o predstojećim lokalnim izborima u Gusinju kao i o parlamentarnim izborima, koji će se održati istovremeno, naredne godine”, saopšteno je iz Albanske alternative.

Takođe, dodaju oni, je izraženo zadovoljstvo funkcionisanjem albanske predizborne koalicije u Tuzima, sa DSA i DUA, potvrđujuci na ovaj način i dugoročni sporazum sa DSA, to jest Albanski Forum, za sledeće parlamentarne izbore.

“Jedan od zaključaka sastanka Predsjedništva jeste maksimalna posvećenost Albanske alternative, i svih njenih struktura za zajedničko djelovanje i objedinjavanje albanskih partija za ove važne procese! Stoga apelujemo i na ostale nacionalne subjekte da podrže ovu ideju i da što prije sjednemo zajedno, sa jedinim ciljem, saradnja albanskih partija u jedinstvenu izbornu listu za naredne procese”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve