Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

VELIKOSRPSKI EGZIBICIONISTA SKUPLJA JEFTINE POLITIČKE POENE: Vranešovi vlažni snovi o ”svetosavskoj Crnoj Gori na koju će se morati svi naviknuti”

Ovaj potez Mandićevog provokatora iz Pljevalja, je dokaz da politička bijeda i ponižavanje, nemaju granice kad je u pitanju marketing u borbi za opstanak na političkoj sceni. Makar na njenoj margini.

Kako se bliže izbori 11. juna tako ekstremsitički relikti velikosrpske politike iz Nove srpske demokratije pokušavaju javnim egzibicionizmom i provokacijama da skrenu pažnju na sebe i spriječe rapidno propadanje na društvenu marginu.

U tome prednjači marginalni salonski srbonacista Dario Vraneš iz NSD Andrije Mandića koji danas prosto dominira u svojim patetičnim verbalnim glupostima.

On je ranije danas izazvao buru u javnosti nakon što je ulazeći u zonu krivične odgovornosti naredio da se na sve opštinske službe u Pljevljima stavi srpska trobojka, takozvana ”mahmudovica”. Odgovarajući na reakcije javnosti, mentalno zapušteni provokator Vraneš je za medij formiran 90-ih od strane srpskog KOS-a izvalio monumentalnu glupost:

”Došlo je vrijeme svetosavske Crne Gore, na koju će se morati svi naviknut, poručio je predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš u izjavi za Dan.

Podsjećamo, on je uputio zahtjev svim direktorima opštinskih javnih ustanova i preduzeća, da na zgradama hitno istaknu trobojke.

”Prema članu 11 Zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola, nalažem vam da po najhitnijem postupku istaknete zastavu srpskog naroda – trobojku na zgradama uprava vaših ustanova i preduzeća” navodi se u zahtjevu Vraneša.

U izjavi za Dan je poručio da je “vrijeme montenegrinske histerije ideologije Sekule Drljevića zauvijek prošlo”.

”Posebno kada su u pitanju Pljevlja”, dodao je on.

Ovaj potez Mandićevog provokatora iz Pljevalja, je dokaz da politička bijeda i ponižavanje, nemaju granice kad je u pitanju marketing u borbi za opstanak na političkoj sceni. Makar na njenoj margini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nacertanije
02.06.2023-19:13 19:13

Doktor , hirurg , zavrsio u Foci medicinu (jer bilo gdje drugo ne bi nikad), rodjen i odrastao u centru grada, porodica obrazovani ljudi, ali on bas pun mrznje, frustracija i kompleksa iz detinjstva i rane mladosti. Zbog fizickog izgleda, neuspjeha sa zenama i sl. Utjehu i smisao nasao u drustvu naci sovinista, popova, alkoholicara, besposlicara i budala.
Similis simili gaudet

dpero
02.06.2023-22:36 22:36
Reply to  Nacertanije

On doktor, zavrsio u fFoci, jesu mnogo obrazovana porodica,hahaha a jeli pun kompleksa jeste ali ja bih rekao da je bolestan i da mu nema lijeka ,jednom rijecju birtanga !

SrbNaQratz
03.06.2023-00:30 00:30
Reply to  Nacertanije

U Pljevlja svi znaju da je naopak (voli prkno više no hljeb).

Dasja
03.06.2023-03:43 03:43

Oj Dario, primitivni četnikoliki picin dime, tko ti dade tako lijepo hrvatsko ime?!

Miškov
03.06.2023-07:00 07:00

Durio,majka ga poslala na medicinu u Focu.Tele pošlo,junac došo.

dragan
03.06.2023-13:35 13:35

Fala Medoks, Rajnke, Timonije..!

”OSLOBOĐENA” PLJEVLJA: Đačić v. d. direktorice biblioteke - Voice of Montenegro
30.06.2023-15:29 15:29

[…] Ovakva odluka je očekivana s obzirom da je na n čelu Opštine marginalni salonski srbonacista Dario Vraneš iz NSD Andrije Mandića koji dominira u svojim patetičnim verbalnim glupostima. Poznat je po tome što izdaje dekrete da se na zgradama opštinskih preduzeća postavljaju srbijansk…”. […]