Utorak, 21 Marta, 2023
Rubrika:

Živjelo nam Zabjelo: Pjesma koja je stvorena sa puno ljubavi

Uživajte i zapjevajte ovu kako je mnogi karakterišu himnu, sa željom da to zajedno uradimo na prvoj svirci i napravimo atmosferu za pamćenje

Poslije urnebesne promotivne večeri u Omladinskom kulturnom centru Zabjelo povodom nove pjesme i spota “O, Živjelo nam Zabjelo”, kolaboracija bendova PARTY MËJKERSI & ŠARĐUN vam predstavljaju učinak njihovog požrtvovanog rada.

Zabjelo je za veoma kratko vrijeme zahvaljujući Festivalu Kulture i Rockstrikciji postalo epicentar najbitnijih muzičkih zbivanja, a ove godine Fudbalski Klub Zabjelo koji je za mnoge njih i dio familije, slavi jubilarnih 60 godina postojanja.

https://www.youtube.com/watch?v=_HK8yfhPf-k&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.cdm.me%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

“Pjesma koja je stvorena pod jakim emotivnim nabojem i sa puno ljubavi poklanjamo ne samo našoj ponosnoj Republici, već i našim dobrim komšijama i sugrađanima”, poručuju članovi bendova.

“Uživajte i zapjevajte ovu kako je mnogi karakterišu himnu, sa željom da to zajedno uradimo na prvoj svirci i napravimo atmosferu za pamćenje”, dodaju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve