Žena koja ima ukusa nikad ne nosi ovih pet stvari: Zlatna pravila mode koje poštuju sve Francuskinje

Kada kažemo elegancija i prefinjenost , prva asocijacija su, naravno, Francuskinje

Kako da izaberete obuću za dnevne prilike a kako za svečane trenutke i elegantne modne kombinacije? Otkrivamo tajne stila Francuskinja!

Kada kažemo elegancija i prefinjenost, prva asocijacija su, naravno, Francuskinje. Njihov fenomenalan stil se zasniva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti, ali za dobar izgled važno je i šta odbijate da nosite.

Njihov fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti.

Sledećih 5 komada nikad nećete vidjeti na ženi od stila iz Francuske:

Push-up

Za njih su i male grudi senzualne i prelijepe, pa nose klasične modele brushaltera ili ga ne nose uopšte. Francuskinje ne vide nikakvu ljepotu u masivnim vještačkim korpama.

Previsoke štikle

Jednu Francuskinju nikada nećete videti u obući sa previsokom štiklom u kojoj ne može normalno da hoda. Za dnevne varijante radije biraju mokasine i cipele sa umjerenom petom, dok se u večernjim prilikama odlučuju za klasične salonke.

Istaknuti brendovi

Pretjerivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbjegavanje, pa tako Francuskinje nećete vidjeti u komadima sa kojih “vrišti” ime brenda. One to smatraju neukusnim.

Hulahopke boje kože

Iluzija golih nogu Francuskinjama je nešto potpuno neshvatljivo i nepoželjno.

Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja trenerki na štikle i patika na elegantnu haljinu Francuskinje ostavljaju drugima. Sportsku odjeću nose u teretani, a haljine kombinuju sa damskim cipelama.

Komentari

avatar