Čaj od đumbira poboljšava cirkulaciju krvi, što znači bolji dotok vitamina, minerala i kiseonika u organizam, odnosno svaku ćeliju vašeg tijela

Dosadašnja istraživanja su pokazala da đumbir podstiče rad digestivnog trakta, ublažava simptome astme, bolove i učestvuje u prevenciji bolesti kardiovaskularnog sistema.

Čaj od đumbira je efikasan u borbi protiv glavobolje, gripa i prehlade, a odličan je i za ublažavanje bolova i napetosti u mišićima, piše Healthy Living Style.

Svakodnevna konzumacija čaja od đumbira jača imunološki sistem zahvaljujući visokom procentu antioksidanata koji pružaju pomoć tijelu u odbrani od infekcija.

Samo jedna šoljica čaja od đumbira dnevno može da smanji rizik od nastanka srčanog udara jer smanjuje formiranje kamenca u arterijama.

Čaj od đumbira poboljšava cirkulaciju krvi, što znači bolji dotok vitamina, minerala i kiseonika u organizam, odnosno svaku ćeliju vašeg tijela.

Ovaj napitak učestvuje i u uništavanju virusa koji uzrokuju prehladu i grip. Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da đumbir podstiče ćelije raka na samouništenje.

Njegovom konzumacijom ćete podstaći eliminaciju toksina iz tijela, proces čišćenja jetre i bubrega i poboljšati njihov rad, prenosi Radio Sarajevo.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve