Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Završen 7. City Groove: Ovaj format doživio vrhunac, slijede promjene

Direktor festivala Dragan Bulajić kazao je da City Groove raste i poprima razmjere svjetskih festivala

Žurkom na otvorenom i nastupima velikih imena, kako regiona tako i svijeta, sinoć je u Podgorici završen sedmi City Groove festival.

Direktor festivala Dragan Bulajić kazao je da City Groove raste i poprima razmjere svjetskih festivala.

“Uspjeli smo da dovedemo svjetska imena u Podgoricu, i mislim da se naš rad isplatio. Ovdje je mnoštvo razdraganih ljudi, a mi smo se potrudili da program za sve tri noći festivala bude raznovrstan, i da se nađe za svakoga po nešto”, kazao je on.

Bulajić ističe da je ovaj format festivala već doživio vrhunac, te da već za sljedeću godinu organizatori imaju u planu nešto sasvim drugačije.

Za frontmena grupe Toć Bojana Stojanovskog ovakvi formati festivala su sjajna prilika da se građanima predstave grupe koje možda nikada ne bi imali priliku da čuju.

“Upravo smo završili snimanje singla, pa vrlo brzo možete očekivati spot za pjesmu ‘Jugo i bura’”, poručio je Stojanovski.

U nastavku večeri nastupila je Gabriela Cilmi, a podgorička publika se prisjetila starih, poznatih hitova poput “Sweet about me”…

“Ovdje je prelijepo, prvi put sam u Crnoj Gori. Doputovala sam iz Sjeverne Makedonije, i imala sam priliku vidjeti vašu prelijepu zemlju. Lajnap festivala je odličan, publika još bolja i mislim da je ovo veče za pamćenje”, kazala je Gabriela.

Beogradska grupa Artan Lili je već čest gost u Podgorici, a njen frontmen Bojan Slačala kazao je da je neki eho sadašnjice upravo različitost koncepta ovakvih festivala.

“Ljepota je u različitosti, a od podgoričke publike očekujem uvijek maksimum, jer oni prosto prepoznaju ono što mi radimo”, rekao je Slačala.

Veče je spektakularnim nastupom zatvorila Kosheen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve