Za kontroverznu Viki Vukić kažu da je istinska seks bomba i da svojim izgledom, prosto, opčinjava  muškarce. Našla se u mnogim spotovima, ali i nekim od filmova u kojima se pojavila u epizodnim ulogama.

U vremenu pred nama smiješe joj se naslovnice svjetskih listova, bar tako ona misli, a stižu ponude i za snimanje spotova i drugih, reklamnih poruka, bilborda, kalendara… Za nju kažu da je žena koja zna raspaliti muške strasti. Pitamo je li čaršija blagonaklona prema njoj ili nailazi na neprijatnosti.

– Na čaršiju ne obraćam pažnju. Uvijek će biti onih koji ne prihvataju činjenicu da se njihova komšinica, bez odjeće na sebi, smiješi sa naslovnih stranica. Najbitnije mi je šta o svemu misli moja porodica i najbliži prijatelji. Za sada me oni podržavaju – govori ona.

Kako god se činila zna se „suprostaviti“ nemoralnim ponudama.

– Znam šta želim postići u životu i ništa me ne može izbaciti iz takta. Sa sebe nisam bacila krpice da bi bilo kome dala signal da želim doći do njegovog kreveta. Fotomodelingom se bavim da zaradim novac, a ne zbog vlastite ili bilo čije, tuđe, požude. Žena koja hoće da se seksa ne mora biti model. Može biti iz bilo koje sfere javnog života pa čak i sekretarica, prodavačica, doktorica… – iskrena je.

Kada je na ulici, pijaci ili bilo kojem drugom mjestu „peku“ je pogledi muškaraca koji bulje u njene grudi, stražnjicu…Ponekad se zbog toga osjeća nelagodno.

– Međutim, zbog posla kojim se bavim nikada na ulici ili bilo kom drugom mjestu nisam doživjela neprijatnost. Istina, sve češće gubim privatnost. Prosto poželim da odem na neko mjesto, plažu, restoran i slično gdje me niko ne poznaje niti napadno bulji u moje obline. Nisam od onih koje po svaku cijenu obnažuju svoje tijelo. Biram poslove koji neće rušiti dostojanstvo žene, poslove koji erotiku stavljaju na pijadastal umjetnosti, a ne obične pornografije za koju svako nago tijelo vežu – dodaje ona.

A, vrlo često dobija nemoralne ponude…

– Oko lijepih žena vrte se slatkorječivi hoštapleri koji pričaju bajne priče o uspjehu preko noći, priče  kojima se ponekad teško oduprijeti, a sve imaju samo jedan cilj da te odvedu u krevet i tako zadovolje svoju pohotu. Iako oko mene kruže razne kontroverze ne padam na lijepe priče i kule u oblacima. Daleko sam od svetice. Međum, one stvari radim samo iz ličnog zadovoljstva i sa osobom koja zna da na pravi način otvori vrata mog srca – nastavlja Viki.

Seks je nešto, priča dalje Crnogorka, do čega dovodi iskonska ljubav i on nikada nije plod nečeg materijalnog.

– U startu postavljam svoje uslove. Ko ih prihvati idemo u poslovni aranžman. Jesam žena, ali za određrenu cijenu samo dopuštam da objektivi kamera zabilježe ljepote kojima me obdarila majka priroda, a ništa od onog što lako pali maštu svakog muškarca kad pred sobom vidi obnaženu ženu – naglašava naša sagovornica.

KRIJE S KIM JE U VEZI

Na upit da i je njeno srce slobodno ili ne, samo se zagonetno osmijehnula. Međutim, nije uspjela sakriti da se u njega uvukla jedna osoba sa kojom taji vezu. Kako saznajemo radi se o vrlo uticajnoj osobi koja ima veliku ulogu u regionalnoj političkoj sceni. Ko je u pitanju, sada za sada, nije htjela reći.

Izvor: Avaz.ba

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve