Postoje stvari o kojima ne bi trebalo da pričate čak ni sa najbližima. Često se dešava da se izjalovi ono što planiramo kada o tome puno pričamo.

Ove stvari držite za sebe ako želite da u život privučete pozitivnu energiju:

Dugoročni planovi

Ne pričajte o svojim planovima prije nego što ih realizujete. Umjesto da trošite energiju koja vam je potrebna da stignete do cilja, vi je trošite na priču o istom. Drugim riječima, ćutite i radite.

Odricanje

Ne bi trebalo pričati o tome kakvog komfora ste se odrekli da da biste živjeli kvalitetan život. Vaša odricanja ne znači da ste bolji od drugih i nemojte na to gledati na taj način.

Dobra djela

Ne treba se hvaliti ako uradite nešto dobro. To nije svrha dobrog djela. Važno je da je ste učinili dobro i da vi to znate i onaj kome je to značilo.

Podvizi

Želja za tim se javlja u nama samima i za to niko ne mora da zna. Svi imamo svoje borbe u životi koje smo dobili, neko na teži način, neko na lakši, i to služi samo nama.

Porodični problemi

Takve stvari se dešavaju i rješavaju unutar porodice. Nju niko bolje ne poznaje od nas samih. Priča o privatnom životu može isti da ugrozi. Nisu svi ljudi dobronamjerni.

Tračevi

Kada prenosite trčeve i ono ružno što čujete, niste ništa bolji od osoba koje su vam to rekle. To jedino utiče na stvaranje loše energije, zbog koje ćete se i sami osjećati loše.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari

avatar