Master Fashion Week Montenegro 2020. održaće se 29 i 30. juna na novoj lokaciji u Bemax Areni na otvorenom kako bi se ispoštovale sve procedure NKT-a i kako bi se svi osjećali sigurno i uživali u najnovim kolekcijama naših dizajnera.Uz ogranicenje publike i na velikom razmaku tribina na otvorenom.

Prvenstveno je planirano da manifestacija traje tri dana, ali usljed novonastalih okolnosti trajaće dvije večeri.

Ovogodišnje izdanje će otvoriti  jedna od najuspješnijih crnogorskih dizajnerki Sanja Bobar, dok će nedelju mode zatvoriti najveće ime  Crnogorske modne scene Marina Banović Dzuver umjesto najavljene Verice Rakočević koja nije mogla da dođe usled situacije sa Kovid’19 u Srbiji.

U okviru prvog dana VOLVO Fashion Day-a, svoje najnovije kolekcije će predstaviti;Sanja Bobar, Ivana Murišić, crnogorski dječiji brend MINO,Vens by Jelena Mandić.

U okviru drugog dana ORBICO Fashion Day-a,svoje najnovije kolekcije će predstaviti: Nina’s boutique Collection & Design by Nina Dulovic, Mina Leone by Anja Adamović, studenti prve godine  odsjeka modni dizajn FDM,Univerzitet UDG,Natasa Pejović,Marina Banović Dyuver,saopštili su iz Modne komore Crne Gore.

Reklamnu fotografiju radio je  Đorđe Živaljević, styling Marina Banović-Džuver, Sanja Bobar, JoyMiss, Vens by Jelena Mandić, snimana je u  Master kvartu, frizura je djelo Kuće mode i ljepote Zoran, a šminku je radila  Ivana Pavlićević. Zaštitna lica su: Kristina Đurković, Natalija Gluščević, Ljubica Medenica i Kristijan Junčaj.Za frizure manekenki je zaduzen tim Zorana Vukčevića ,šminka Farmasi.Tehnička podrška Takt.podrška Yellow.After party za obije večeri biće organizovan u Alchemist baru,i otvorenog je tipa.

U prilogu Vam šaljem najavni plakat za događaj.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve