Let Montenegro Erlajnsa dovezao je prije par dana  u Crnu Goru još 110 crnogorskih državljana iz Frankfurta, među  njima i kapitenku naše ženske odbojkaške reprezentacije Tatjanu  Bokan, jednu od  naših najljepših sportistkinja.

Tanja je uhvatila zadnji avion zbog zatvaranja aerodroma u Manili.

Na svom instagram profilu  Tanja je napisala:

“VELIKO HVALA prije svega mojoj porodici, prijateljima i kumovima na velikoj brizi i podršci! 🙏🏽HVALA SVIMA VAMA NA DIVNIM PORUKAMA I KOMENTARIMA ❤️
Ja sam presrećna i tu srecu ste mogli i vidjeti zahvaljujući
medijima, putovanje je bilo naporno i trajalo je 70 sati, ali u mojim očima je preovladavala sreća tako da se umor maltene nije ni mogao vidjeti. Kako su se kilometri “topili” tako je moje srce jače udaralo i da igrala sam na aerodromu i za par onih (kako čujem) koji su to osudili imam samo kratak komentar: JA SE SVOJOJ FAMILIJI I PRIJATELJIMA, SVOJOJ CRNOJ GORI UVJEK SA POSEBNIM IŠČEKIVANJEM I UZBUDJENJEM VRAĆAM A OVO JE BILA POSEBNA PRILIKA, jer sam dane provodila u strijepnji da moj povratak medju svoje neće biti realizovan (zbog svih propalih karata koje sam kupila, otkazanih letova i zatvorenih aerodroma)! Hvala dragom Bogu mnogo vise je onih koji su pozitivni, i ostanite mi takvi jer ćemo samo ujedinjenjem izvojevati pobjedu protiv ovog nevidljivog protivnika!

P.S. da u samoizolaciji sam i nemojte brinuti ja sebi neću dozvoliti da u periodu od #28dana nekoga ugrozim 💋 I jos jedna jako bitna stvar, ovo nisam uradila jer me neko nagovorio ili ne daj Bože naredio ovo sam lično ja smislila i ne nikako kako bih provocirala nekoga ili se bavila politikom jer to nije moja interesna sfera, ja sam samo veliki #patriota i neizmjerno volim svoj “krš” .

Za naš portal Tanja se javila iz  karantina, pogledajte šta je rekla  o stanju na Filipinima, planovima za karantinske dane, te šta će to prvo uraditi nakon perioda samoizolacije.

 

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve