Svakog drugog dana u Podgorici se dijele paketi pomoći najugroženijima , a od  nedavno se pridružilo i primorje . Konoba “Krušo” je pokrenula ovaj lanac i u Herceg Novom. Solidarnost i epatiju pokazali su i vlasnici i osoblje restorana i bara “Verige 65”.

Na inicijativu za pomoć našim najugroženijim sugrađanima, koju je pokrenuo muzičar Danijel Alibabić, odmah je odgovorilo više vlasnika podgoričkih ugostiteljskih objekata – oni već peti dan i dijele besplatne obroke siromašnim porodicama i pojedincima.

Danas je iz restorana “Veige 65” za najugoženijima podijeljeno 115 obroka .

https://www.instagram.com/p/B93XSgTpUUq/

Da humanost i ljepota idu jedno uz drugo, još jednom je pokazala Jelena Šćepanović,  koja je ispred restorana “Verige 65” za portal aktuelno.me  izjavila :

https://www.instagram.com/p/BxubqF7goZ6/

 

“Nadovezujuci se na  lančanu reakciju humanosti koju je pokrenuo nas Danijel Alibabić, a “Verige65″ u Herceg Novom nominovala Aleksandra Radovic ispred konobe” Krušo”, sa oduševljenjem smo prihvatili izazov pripremanja obroka licima ugrozenim pandemijom korona virusom. Pripremili smo 115 obroka od cega smo jedan dio sami distribuirali a drugi dio je preuzeo Crveni krst koji ce iste namijeniti licima iz njihove baze podataka. Restorani koje smo mi nominovali su Bocassa i Papagaj. Ponosna sam na sve kolege ugostitelje koji se pridruzuju akciji pokazujuci humanost i solidarnost “.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments