Novo žarište epidemije je u Španiji – potvrđeno je  35.212, preminulo je 2318 osoba. Na osnovu odluke španske vlade, građanima je zabranjeno da napuštaju svoje domove sem zbog kupovine neophodnih namirnica i ljekova, i zbog odlaska na posao. Zatvoreni su restorani, barovi, pozorišta, bioskopi, muzeji, teretane, bazeni… Ulice najvećih gradova su puste.

Poznata španska blogerka Ángela Rozas Saiz poznata kao Mademe de rosa, koju prati 600 000 pratioca , danas je sa svom instagram profilu objavila vijest da je pozitivna na COVID 19.

 

 

Kada je Madame de Rosa postala uspješna influenserka, nije mislila da će se vratiti profesionalnom porijeklu.  Blogerka je to pre nekoliko dana prenela svojim pratiocima na Instagramu i od tog trenutka ostaje posvećena zdravstvenom radniku u Univerzitetskoj bolnici La Paz, gde radi uporedo s mnogim drugim ‘herojima’. Posle završetka prvog radnog dana i borbe protiv koronavirusa, mlada žena je svojim pratiocima priznala kakav je bio njen prvi dan. “Fizički i psihički sam iscrpljena”.

Već danima Angela sa svojim pratiocima dijeli iskustva iz bolnice i njeno angažovanje oko ljudi koji su zaraženi. Naime ona je u predhodnim danima boravila na  trećem traumatološkom spratu bolnice La Paz, gdje su bili smiješteni  pacijenti sa Covid 19+. “Ovde sam došao da pomognem , ljubavi koju ne mogu da zagrlim kako bih ga utešio zbog njegove usamljenosti. Molim vas ostanite kod kuće, molim vas pazite na sebe  i budite odgovorni , ne želim da vas vidim ovdje ❤✨

U

Ukoliko do sada nste čuli za nju u par fotografija ćemo vas upoznati sa ovom mladom , hrabrom i požrtvovanom majkom- blogerkom.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve