Kao da su znali šta nas čeka, dizajneri su nam zadnjih godina servirali ” trenerka stil”, i o tome smo vam pisali OVDJE.

Veliki broj brendova sportske komade je pretvorio u savršeni ležerni dodatak svakoj garderobi, a u isticanju trenerke kao jednog od najpoželjnijih modela tog najudobnijeg trenda pomogle su i poznate modne kuće koje su trenirku dodale u svoje luksuzne kolekcije. Odjednom trenirke smo viđali u svim mogućim kombinacijama, pa čak i elegantnom izdanju.

U luksuznim materijalima poput kašmira i finog pamuka koji su transformirali jednostavne krojeve sportske trenirke i dali im novi, elegantniji look te spojena s omiljenim blejzerom, trenirka je svoj put našla čak i do nove, ležerne i moderne poslovne garderobe. Osim kao dio ležernih i poslovnim kombinacija, trenerka će u svojem najudobnijem izdanju stvoriti savršeni kućni look za brojne dane koje ćemo ovog proljeća provesti kod kuće.

Od modela koje krase jednostavni krojevi i neutralne boje do modela s trendi pomakom u najpoželjnijim bojama i uzorcima, neočekivanim detaljima i novim krojevima, u nastavku donosimo pregled najboljih trenirka za proljeće 2020.godine  i tri načina kombinovanja , a u sutrašnjem izdanju predloge naših trendseterica .

Kako to nose naše influenserke možete  vidjeti u fotografijama ispod .

Kao urednik teksta, izdvajam dvije kraljice ovog stila :Jelenu – Jeca u zemlju čuda  i Tamara Vešović – troublemaker_tb

 

JECA U ZEMLJI ČUDA

Jelena je neko ko se i prije instagrama izdvajao svojim stilom ,a li o tome nekom drugom prilikom. Bilo da je u pitanju trenerka ili  haljina, dnevna šetnja ili izlazak u grad – Jeca diktira trend. Na njenom profilu možete vidjeti kako  to sportske komade  pretvoriti u savršeni glamurozni look.

https://www.instagram.com/p/B9reigTAt9W/

https://www.instagram.com/p/B835RHNgDqp/

https://www.instagram.com/p/B8v37Yhg-tY/

TAMARA VEŠOVIĆ

Bilo da je u  šetnji s ćerkom Leonom i psom Timom, kućnoj varijanti ili izlasku, Tamara  u trenerci izgleda perfektno. Način na koji ona to stilizuje malo kome bi pristajao, ali probajte što da  ne .

https://www.instagram.com/p/B9ZJkEfF99W/

https://www.instagram.com/p/B8g8Vs7lgoD/

https://www.instagram.com/p/B3r1EBDF69m/

 

Naravno tu su i druge naše trendseterke koje možete vidjeti u trenerci , kako su to one iskombinovale vidite u fotama u nastavku .

Jelena Instagram : @nikobitan_88

 

Tamara Vraneš

 

Žana  Savićevic 

Zorana Mićunović

Olga  Mitrović

Tijana Osmanagić

VASILISA

 

 

 

 

Sandra Mitrović

 

Maja Đurović

Bojana Rmandić

 

Maja Đuretić 

 

Jelena Kirović

https://www.instagram.com/p/B6oLqyKH7_B/

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments