Simon Porte Jacquemus je omiljeni dizajner djevojaka koje žive modu i društvene mreže. U njegovim kampanjama su se pojavile sestre Hadid i Emili Rajtakovski, a sada je od svoje babe Lilin uspio da napravio novu zvezdu.

Nakon što je sve osvojio svojim nevjerojatno minijaturnim torbicama i idiličnom revijom kojom je lani proslavio deset godina brenda, dizajner Simon Porte Jacquemus oduševljava i u vrijeme “nove normalnosti”: umjesto modela, zvijezda kampanje snimljene u izolaciji je njegova baka.

Lilin je sigurno najautentičnije lice koje je reklamiralo brend Jacquemus.

Pošto se zbog koronavirusa snimanja reklamnih kampanja i dalje masovno odlažu, čuveni dizajner je smislio kako da napravi savršene fotografije bez pomoći frizera i šminkera, a slikanjem je dirigovao preko Fejstajma. Fotke je napravio Pierre-Ange Carlotti.

Lilin nosi komade iz prolećne Jacquemus kolekcije koji odišu francuskim šikom – pink odelo, beli top i maksi haljinu, a sve je dopunjeno odličnim detaljima – naočarima, sandalama s platformom i efektnim minđušama.

Nova kampanja je pokazla da dobar stil ne zna za godine, a sada je jasnije od koga je Jacquemus nasledio besprekoran ukus.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve