“Ako mnogo radiš i podstičeš sam sebe na to, možeš da budeš bolja osoba i fizički i mentalno i emotivno. Prestani da se pitaš ‘da li ću tako izgledati’, umjesto toga samo postavi pitanje ‘šta sledeće želim da uradim?’ Jer možeš to da ostvariš”, rekla je Dženifer Lopez uoči lanisranja svoje nove linije cipela.

Pandemija se nije planirala, ali izlazak nove kolekcije jeste i zato ova dva nije odustala od svoje zamisli, lansiranja poslednjeg modnog poduhvata.

Džej Lo kolekcija cipela
Džej Lo kolekcija cipela; Foto: JLO / Planet / Profimedia

“Bila sam kao dečak u detinjstvu. Čak i kada sam kao tinejdžerka postala plesačica, u ranim 20-im, za mene su postojale samo martinke, Timberland cipele i vojničke čizme”, rekla je Lopez i objasnila da baš zato njena nova kolekcija nudi ženstvene stileto modele cipela, ali i patike bez kojih ne bi mogla da funkcioniše kada nije na sceni.

“Ja sam iz Bronksa, pa sam na neki način rođena u patikama. U kraju iz kog dolazim patike govore mnogo o tebi. Zato su one veliki dio nove linije. Vjerovali ili ne, mnogo ih nosim”, kaže Džej Lo.

jlo jennifer lopez, fishnet heels, wrap around pumps

JLo Jennifer Lopez Florella Ankle-Wrap Pump, $70 on DSW.com.

jlo jennifer lopez, hot pink, pumps, see-through heels

 JLo Jennifer Lopez Parlata Transparent Pumps, $70 on DSW.com.

jlo jennifer lopez, studded sneakers

JLo Jennifer Lopez Alyona Studded Sneaker, $100 on DSW.com.

j-lo jennifer lopez, platform sandals

 JLo Jennifer Lopez Norella Platform Sandals, $100 on DSW.com.

jlo jennifer lopez, espadrille

JLo Jennifer Lopez Larenn Ankle-Wrap Espadrille, $60 on DSW.com.

Komentarišući pandemiju i preporuke da se ostane kod kuće, dala je savet kako ostati normalan.

“Moramo naći načine da se fokusiramo i radimo od kuće, ali istovremeno i da pronađemo stvari koje će nas održati pozitivnim”, kaže pevačica.

Dženifer Lopez se trenutno nalazi u svojoj kući u Los Anđelesu sa svojim blizancima, 12-godišnjim Maksom i Emom.

“Iskreno ne znam da me bilo šta čini srećnijom od kupovine cipela. Da budem iskrena? Mislim da se trenutno mnogo kupuje onlajn. I to ne da bi se cijela ova vrlo ozbiljna situacija učinila lakšom…Ljudi rade vrlo posvećeno da bi se sve završilo. Ali takođe moramo ostati humani i moramo održati smisao za humor u teškim vremenima”, zaključila je Lopez.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve