Fotografije ovog para intrigiraju cio svijet, a Džek i Loren za njih dobijaju šestocifrene plate!

Do sada su mnogi čuli za Džek Morisa (26) i Loren Bulen (24), mladi par koji živi punim plućima, a svoje najbolje avanture sa putovanja dokumentuju na Instagramu.

Njihova zajednička putovanja traju oko godinu dana, a sve je krenulo od momenta kada su se upoznali na Fidžiju i dobili ideju zajedno obilaze svijet.

Prvo je bilo bitno da pronađu i povežu se sa više turističkih kompanija i brendova koji bi ih sponzorili, i upravo to su i uradili.

Prema pisanju “Biznis Insajdera”, Džek i Loren uvijek pažljivo biraju fotografije koje objavljuju na Instagramu, jer samo od njih dobijaju šestocifrene plate.

– Čim smo počeli da objavljujemo zajedničke fotografije firme su počele češće da nas kontaktiraju nego ranije, dok smo putovali inkognito. Pretpostavljam da su uvidjeli veću vrijednost nas kao para jer je to tipičan target profil u turizmu – rekao je Moris za “Kosmopoliten”.

Moris je takođe objasnio i da im ne pada na pamet da rade “ako je post plaćen ispod 3.000 dolara”, kao i da je najveći pojedinačni honorar koji je on dobio bio 9.000 dolara. Njegova djevojka je najviše uspjela da dobije najviše 7.500 dolara po postu.

https://www.instagram.com/p/BQeA2aLA3r3/

https://www.instagram.com/p/BR6qc9AFdCn/

https://www.instagram.com/p/BNyxYq3A7pT/

Found a natural jungle pool ⋄

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

https://www.instagram.com/p/BNQIAd-AJhR/

https://www.instagram.com/p/BTOLiRwFd9F/

Izvor: b92.net

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve