Lazar Čolić Zola je upitao Maju Marinković u kakvim je odnosima sa majkom sada, koja ju je napustila dok je bila beba, a Marinkovićeva je ispričala da su njih dvije izgladile svoj odnos i da su sada kao drugarice. Podsjetimo, Maja je ljetos u emisiji “Zadruga – narod pita” otkrila da se posle nekoliko godina bez ikakvog kontakta, pomirila sa svojom majkom. Zola je nakon toga odlučio da podijeli sa majom svoju priču o ocu koji ga je napustio.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam oca upoznao sa 12 godina, imam dvije polusestre. Već dvije i po, tri godine nemam kontakt sa njim, ne javlja mi se, ni ja njemu. Ne znam razlog, ne kapiram. Kada mi je bio rođendan, on se javio mami da mi pošalje nešto za rođendan, pa se nije ni javio – pričao je Zola.

– Strašno – dodala je Maja.

– Posle toga joj se nešto javljao, meni ništa – otkrio je Čolić.

– Ja ne mogu da shvatim te ljude – nadovezala se Marinkovićeva.

– Nakon 12 godina, drugarica nagovori moju majku da ga tuži, on došao iz Njemačke da odradimo DNK, i sve vrijeme je znao da sam ja njegov – pričao je Lazar.

– Ja sam imala 15 mjeseci kada je moja majka otišla. Ja sam oprostila, kad sam već oprostila, ne mogu da potenciram to. Sad smo kao drugarice.

– Mnogo je lijepa – ispričala je Maja.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve