Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

ŠOK SNIMAK: Nakon brutalnog napada Nezavisno Govedo oboljelo, sad je LUDA KRAVA!

Kako saznajemo, Nezavisno Govedo je nakon brutalnog napada koji se dogodio ispred njegove ND štale, upalo u alergijski šok, i potpuno izgubilo i ono malo razuma što je imalo

”Šok i neverica” – ova čuvena poštapalica beogradskih tabloida najbolje bi mogla opisati situaciju u kojoj se našlo Nezavisno Govedo nakon što su ono i njegov kucko Srban doživjeli brutalni napad od strane crnogorskog nacionalizma prije dvije sedmice.

Podsjetimo, Nezavisno Govedo i njegov pas Srban brutalno su prošle sedmice napadnuti od strane crnogorskog nacionalizma ispred svoje ND štale, i tom prilikom doživjeli su teški asimptomatski šok koji će, kako su kazali novinarima i zapadnim ambasadama, ostaviti trajne posljedice na njihovu delikatnu psihu.

Iako je oporavak Nezavisnog Goveda i njegovog psa Srbana krenuo u dobrom smjeru, kako saznaje Portal Aktuelno iz izvora bliskih BIRN-u, uslijedio je još jedan šok, ali bukvalni.

Kako saznajemo, Nezavisno Govedo je nakon brutalnog napada koji se dogodio ispred njegove ND štale, upalo u alergijski šok, i potpuno izgubilo i ono malo razuma što je imalo.

ŠOK I NEVERICA: Nezavisno Govedo ispred ND štale nakon što je postalo LUDA KRAVA

”Gospodin Nezavisno palo je u alergijski šok, a konzilijum doktora iz Hjustona utvrdio je da je ono doživjelo jaku alergijsku reakciju na asimptomatski crnogorski nacionalizam. Veoma je čudno što se alergija manifestovala tek nedelju dana nakon što je Nezavisno napadnuto, ali opet, do skoro nijesmo ni znali za postojanje asimptomatskog crnogorskog nacionalizma, tako da tek otkrivamo sve posljedice koje njegov napad može da izazove”, rekao je doktor Pero Mišković iz Hjustona, specijalista neuropsihijatrije za goveda.

Kako su kazali naši izvori bliski Nezavisnom Govedu, niko nije mogao da pretpostavi ovakve zastrašujuće posljedice, a simptomi su otkriveni tek u utorak ujutro kad je iz ND štale lansiran pisani uradak Nezavisnog Goveda.

”Poznato je da se Nezavisno Govedo odavno bavi nečim što voli da naziva pisanjem i da periodično, obično jednom sedmično ima pisani ispad koji je u suštini kombinacija antitalenta, silovanja virtuelnog papira, psihotične opsesije čovjekom koji ga je stvorio i bolesnih frustracija. Ovoga puta njegov pisani izbačaj je bio gori nego ikad – haos, patnja, frustracija, izbezumljenost u kombinaciji sa maničnim strahom. To je primoralo kolege da Nezavisno Govedo posavjetuju da potraži pomoć specijaliste”, rekli su naši izvori koji su istakli da su potreseni onim što je nakon toga uslijedilo.

Ilustracija

Kako su kazali, nakon što su ga dobronamjerno posavjetovali da potraži pomoć specijaliste, jer su njegove pisane dijagnoze prevazišle svaku mjeru, doživjeli su šok!

”Naš dragi prijatelj Nezavisno, je tada potpuno poludjelo, i mi nijesmo znali što nas je snašlo. Scene su bile užasne, zastrašujuće, i znali smo da je Nezavisno Govedo postalo LUDA KRAVA. To su kasnije potvrdili i doktori specijalisti za goveđe ludilo”, rekli su naši izvori.

Oni su nam proslijedili i šokantan video Nezavisnog Goveda koje se pretvara u LUDU KRAVU, i koje svima pokušava da pročita jedan od svojih pisanih uradaka.

Ovom prilikom objavljujemo ekskluzivni video, uz upozorenje čitaocima Portala Aktuelno sa slabim srcem da ga otvore uz veliki oprez:

Ovaj nemili incident metamorfoze u LUDU KRAVU potresao je svakoga ko se našao u blizini Nezavisnog Goveda, a pomoć u liječenju su ponudili mnogi – BIRN, zapadne ambasade, SPC, NVO ”Dorćolski šaneri” i Udurženje govedara Rasove (UGR).

U saopštenju koje je medijima proslijedio predsjednik UGR Govedar Brkica Spletkarević navodi se da su ova organizacija i svako rasovsko grlo, kojih, kako ističu, nije malo, uputili svoje molitve za brz oporavak Nezavisnog Goveda.

Kako su istakli, UGR su Nezavisnom ponudili jednomjesečni pun pansion u Ski resortu ”Ruralna rupa” na Žabljaku, gdje ga čeka najbolja terapija uz mogućnost da Govedo upražnjava omiljene hobije – reketiranje, pametovanje bez pokrića, lažno moralisanje, širenje laži, spinovanje, izmišljanje, pretvaranje frustracija i zlobe u izlive polupismenosti, snobovsko ponašanje, izigravanje ljubitelja umjetnosti radi liječenja kompleksa…

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera, nije zasnovan na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja. Svaka sličnost sa ljudima iz stvarnog života je slučajna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
08.01.2023-23:06 23:06

Ova krava je famozna..kad -ona me cini srecnom..jer se od srca smijem…