Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Vil Smit se izvinio Krisu Roku jer ga je ošamario

Smit, koji je dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu Kralj Ričard, naveo je na Instagramu da je njegovo ponašanje bilo ''neprihvatljivo i neoprostivo''

Holivudski glumac Vil Smit izvinio se komičaru Krisu Roku jer ga je ošamario tokom ceremonije dodjele Oskara.

Smit, koji je dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu Kralj Ričard, naveo je na Instagramu da je njegovo ponašanje bilo “neprihvatljivo i neoprostivo”, prenosi Rojters.

“Želio bih da ti se javno izvinim, Krise. Prešao sam granicu i pogriješio sam”, naveo je Smit.

Smit je dodao da je nasilje u svakom obliku “otrovno i deskrtuktivno” i objasnio da je šala o zdravstvenom stanju njegove supruge bila za njega previše i da je emotivno reagovao.

On je dodao da se osjeća postiđeno, a izvinjenje je uputio i Akademiji filmske umjetnosti i nauke, producentima dodjele Oskara, prisutnima na ceremoniji i svima koji su gledali ceremoniju.

Izvinjenje je uslijedilo nakon što je američka Akademija filmske umjetnosti i nauke saopštila da osuđuje postupak Smita i najavila da će pokrenuti istragu nakon što je on ošamario Roka, inače voditelja na ceremoniji.

Smit je ošamario Roka, zbog neumjesnog komentara na račun frizure Smitove supruge Džejde Piket Smit, koju je Rok uporedio sa “Dži Aj Džejn”, akcionom heroinom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Mur obrijane glave.

Nakon komentara, a s obzirom da Džejda godinama pati od alopecije, Vil Smit se popeo na binu i udario Krisa Roka, nakon čega se vratio na svoje mjesto i izrekao još nekoliko uvreda i psovki na račun Roka.

Nekoliko minuta kasnije Smit se ponovo popeo na binu da bi primio Oskara za najboljeg glumca.

Tom prilikom, kroz suze se izvinio za incident, ali ne i voditelju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve