Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Ksenijin vikend dezert – Čokoladni tre leće

Crnogorska influenserka Ksenija Bulatović na instagramu, pored lifestyle i modnih savjeta, postala je poznata i po svojoj kuhinji. #ksenijakitchen U pitanju su slatki i slani recepti, lagani za spremanje i za one koji nisu toliko vješti u kuhinji. Iznenadite svoje ukućane ovog vikenda receptom koji je Ksenija podijelila s nama.

Crnogorska influenserka Ksenija Bulatović  na instagramu, pored lifestyle i modnih savjeta, postala  je poznata i po svojoj kuhinji. #ksenijakitchen

U pitanju su slatki i slani recepti, lagani za spremanje i za one koji nisu toliko vješti u kuhinji. Iznenadite svoje ukućane ovog vikenda receptom  koji je Ksenija podijelila s nama.

Svi smo sigurno čuli za kolač tri leće, najsočniji kolač među poslasticama . Danas vam donosimo nešto drugačiji recept u pitanju je Ksenijin čokoladni tre leće .

Ksenijin savjet :

“Dragi moji, ako volite da vam je kolac mekaniji, tj. da vise upije onda redjajte kocke sa druge strane od strane pecenja, ja ne volim pa sam ih kao na videu poredjala 🤗 treba da vam stoji u frizideru minimum 12h da bi dobro upio 🙈
Prijatno! #ksenijakitchen

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve