Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Tom Kruz zarađuje 7.091 za svaku izgovorenu riječ

Na drugom i trećem mjestu ove liste nalaze se Kurt Rasel sa 5.682 po riječi i Džoni Dep sa 4.877 dolara po izgovorenoj riječi

Možda i znate da je Tom Kruz najplaćeniji glumac na svijetu, ali možete li da pogodite koliko novca zaradi po izgovorenoj riječi?

Kod Toma Kruza je zanimljivo to što je glumio u nekim od najčuvenijh filmova u decenijama iza nas, ali je i danas među najtraženijim i glumcima koji pune bioskope svakim novim filmom.

Glavni proboj u svijet megazvezda napravio je filmom „Top Gan“, čiji nastavak pod nazivom „Top Gan: Maverik“ smo gledali prošle godine i koji je pokazao da neki nastavci mogu da budu odlični filmovi.

Naravno, tu je i franšiza „Nevjerovatna misija“, tokom koje nas Kruz konstantno oduševljava novim akcionim sekvencama i rizičnim potezima.

Kada je u pitanju zarada, sajt Casumo procjenjuje da Kruz zarađuje 7.091 dolar po izgovorenoj riječi, odnosno 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.

Na drugom i trećem mjestu ove liste nalaze se Kurt Rasel sa 5.682 po riječi i Džoni Dep sa 4.877 dolara po izgovorenoj riječi.

Od žena vodi Kameron Dijaz, koja je sada u penziji, sa 4.637 dolara po izgovorenoj riječi, prvenstveno zahvaljujući filmu „Bad Teacher“.

Ono što je zanimljivo je da ovdje nije uračunat film „Top Gan: Maverik“, tako da se vjeruje da je Tom Kruz još više „odmakao“ kolegama po zaradi.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve