Holivudski glumac i producent Tom Kruz (57) gradi selo na napuštenoj pisti RAF-a u britanskom Oksfordširu da bi tamo moglo da se nastavi snimanje sedmog nastavka Nemoguće misije, piše Dejli mejl.

Tom Kruz (Foto: Reuters)

Kruz i njegove kolege biće smješteni u luksuzne Winnebago kampere, a do seta će dolaziti kroz posebno projektovane balone, da bi se smanjio kontakt s drugim članovima ekipe, a time i mogućnost zaraze koronavirusom.

Nemoguća misija 7 trebalo je da ima premijeru u julu 2021, ali je taj datum pomjeren na 19. novembar, kad je zbog pandemije cijela ekipa preseljena iz Venecije u Veliku Britaniju, nakon čega je snimanje prekinuto.

“Luksuzno kamp naselje potrebno je i zbog toga što je većina hotela zatvorena, pa će sve zvezde filma živjeti zajedno tokom snimanja filma. Ovakvo rješenje prilično je skupo, ali Tom Kruz je poznat po tome što sve radi bolje i temeljnije od ostalih. Filmovi iz serijala Nemoguća misija uvijek su bili blokbasteri, pa je i studiju Paramount važno da se snimanje nastavi što prije”, rekao je jedan od članova filmske ekipe.

Osim Toma Kruza, koji će ponovno da igra agenta Itana hanta, u filmu glume i Sajmon Peg, Alek Boldvin, Vanesa Kirbi i Rebeka Ferguson.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve