Subota, 4 Februara, 2023
Rubrika:

TO Podgorica organizuje besplatne ture: Subotom na Duklju

Nakon uređenja mobilijarom u cilju turističke valorizacije i prezentacije, to izuzetno važno arheološko nalazište koje se nalazi na samo tri km od centra Podgorice postalo je atraktivnije za turiste i postoji ogromno interesovanje za posjetu Duklji, navedeno je u saopštenju TO Podgorica

U cilju dodatne promocije turističkih potencijala grada Turistička organizacija Podgorice tokom juna organizuje besplatne bus ture – izlete za sugrađane i turiste do arheološkog lokaliteta Duklja uz pratnju turističkog vodiča, saopšteno je iz TO Podgorica.

Nakon uređenja mobilijarom u cilju turističke valorizacije i prezentacije, to izuzetno važno arheološko nalazište koje se nalazi na samo tri km od centra Podgorice postalo je atraktivnije za turiste i postoji ogromno interesovanje za posjetu Duklji, navedeno je u saopštenju TO Podgorica.

“Pored toga, biće ovo lijepa prilika i za naše sugrađane da se bolje informišu o značaju ovog lokaliteta u istorijskom i kulturnom smislu”.

Izleti će biti organizovani svake subote u junu, počevši od 8. juna (8/15/22/29), sa polaskom u 11 sati iz centra Podgorice – Trg Argentina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve