Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

Svi gledaju u ovu sliku Dženifer Aniston i Breda Pita

Fotografija je nastala na dodjeli SAG nagrada u nedjelju i glavna je tema na društvenim mrežama. Dženifer i Bred, nekada prvi par SAD-a, izgledaju oduševljeno što su se sreli, a u sredini prepunoj stranaca, ponašali su se kao da nema nikog

Niko se neće sjećati ničega iz ovogodišnje sezone dodjeljivanja filmskih nagrada. Pobjednički filmovi izblijedeće iz sjećanja, kao i mnogi prije njih. Nagrađeni glumci će u narednoj polovini decenije biti – pitanje u kvizu. Niko se ničega neće sjećati, osim jednog: fotografije bivših ljubavnika, Dženifer Aniston i Breda Pita.

foto Profimedia

Fotografija je nastala na dodjeli SAG nagrada u nedjelju i glavna je tema na društvenim mrežama. Dženifer i Bred, nekada prvi par SAD-a, izgledaju oduševljeno što su se sreli, a u sredini prepunoj stranaca, ponašali su se kao da nema nikog.

Ovu fotografiju treba posmatrati u kontekstu drugih fotografija snimljenih te večeri, piše britanski Gardijan. Jedna prikazuje Pita, samog i užurbanog, dok gleda govor Dženifer Aniston na monitoru u bekstejdžu, a druga kako drži Dženifer za ruku dok ona pokušava da ode. To je, piše Gardijan, poput pogleda u paralelni univerzum u kome se njih dvoje nikada nijesu razdvojili. “Čak imaju i sličnu frizuru. Divno je”, piše Gardijan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve