Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

STUDENTKINJE I PROFESORI… Češća SEKS šema nego što mislite! (FOTO)

Seks između profesora i studentkinja zapravo je prilično česta pojava. Istraživanje sa sajta statistika o fakultetima navodi da je od dvije hiljade anketiranih studenata, 14 procenata imalo nepristojnu vezu sa svojim profesorom ili zaposlenim u obrazovnoj ustanovi

To zapravo nije toliko strašno, obzirom da pričamo o fakultetima, koje upisuju već punoljetne osobe. Češće se dešava da te osobe završe u vezi, umjesto da imaju kratkotrajnu aferu.

Statistike otkrivaju mnogo stvari koje o tome niste znali:

  1. Seks sa profesorkama upražnjavaju više muškarci, nego žene sa profesorima

Iako većina ljudi vjeruje da je obrnuto, ipak muškarci prednjače.

  1. Glavni razlog je obostrana privlačnost zbog fizičkog izgleda

Ne, to nije zato što imate najbolje ocjene i najviše se trudite, već vaša atraktivnost, kao i taj momenat uzbuđenja i neočekivanog.

  1. Većina više mašta o tome, nego što bi to zapravo uradila

Mnoge osobe koje su rekle da maštaju o zanosu sa profesorima, kada im je postavljeno pitanje da li bi to uradili a da niko ne sazna, odgovorili su da ne bi.

  1. Profesori koji predaju “pravu” nauku su najprivlačniji

Ovo je vjerovatno najveći šok. Profesori stranih jezika se nalaze na posljednjem mjestu, dok oni koji predaju hemiju, fiziku i biologiju definitivno vode. Ko bi rekao!

  1. Veoma mali broj osoba se kaje zbog neprimjerenog seksa

Više od 83 procenta onih koji su se upustili u ovakvu aferu ne osjeća nikakvu grižu savjest zbog svoje odluke, ali više od 50 procenata nisu nikome rekli tu svoju malu tajnu.

Izvor: Index.hr

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve