Utorak, 16 Jula, 2024
Rubrika:

Squid Game će se održati i u stvarnom životu

U pitanju je serija koju mnogi ocjenjuju morbidnom s obzirom na tematiku i radnju

Serija “Squid Game” zaludjela je milione ljudi širom svijeta, ali činjenica da je najavljeno održavanje identičnih igara u stvarnosti pomalo ledi krv u žilama.

U pitanju je serija koju mnogi ocjenjuju morbidnom s obzirom na tematiku i radnju. Naime, igrači u ovim igrama bore se za novac, ali da bi do njega došli, njihovi suigrači moraju da umru.

Prema pisanju medija, hotel St. John’s u Gangneungu u provinciji Gangwon 24. oktobra biće domaćin stvarne verzije serije “Squid Game”. Događaj nije ograničen samo na goste hotela, već su svi dobrodošli.

Igrači će se, kao u seriji, takmičiti u igrama iz djetinjstva a cijena registracije za učestvovanje je 10.000 vona, što je jednako skoro 9 američkih dolara. Konačni pobjednik će dobiti nagradu od 4.215 dolara.

Ovaj događaj je već popunjen, samo dva dana nakon objave.

Oni koji se takmiče dobiće misterioznu vizitkartu s telefonskim brojem, kao što je slučaj i u samoj seriji. Zatim će otići u borovu šumu u blizini hotela i takmičiće se u četiri igre: “cvijet Mugungwha je procvjetao” (“Red light, Green ligt” na engleskom), povlačenje konopca, “ttakji chigi” (prevrtanje papirnih pločica) i izazov pravljenja “dalgona” kolačića.

Iako nema ubijanja, oni koji ne poštuju pravila biće eliminisani. Takmičari neće znati ko je domaćin do kraja igre.

Ranije tokom mjeseca je najavljeno da će Korejski kulturni centar u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Abu Dabiju takođe organizovati takmičenje na osnovu serije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve