Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

ŠOKANTNO: Crnogorski nacionalizam brutalno napao Nezavisno Govedo i njegovog kucka Srbana, BIRN u ’’neverici’’!

’’Sve se odigralo munjevito, jednostavno nijesam imao vremena da reagujem. Izašao sam sa mojim kuckom Srbanom kao što to radim svaku noć nakon što sa saradnicima u našoj nezavisnoj štali istovarimo pozamašnu porciju ucjenjivačkih paranovinarskih fekalija. Taman kad sam izašao i odmakao nekih desetak metara od ulaznih vrata štale, začuo sam zastrašujući usklik – ’eviva, eviva Montenergo’. Sledila mi se krv u žilama, znao sam da sam napadnut’’, reklo je za Aktuelno Nezavisno Govedo

Strah, nevjerica, šok, tuga, bol, jad i metafizički osjećaj beznađa potresli su domaću, regionalnu, evropsku, ali i globalnu javnost nakon što se u noći između četvrtka i petka u centru Podgorice desio zastrašujući napad na srce nezavisnog novinarstva i suštinu same demokratije!

Naime, nosilac slobodne misli, progresivnog graDŽanstva, pripadnik denacionalizovane elite demokratskog preporoda moderne evropske politike u Crnoj Gori – Nezavisno Govedo napadnuto je sinoć verbalno, ali nadasve brutalno! Napad se desio kada je Govedo izlazilo iz svoje ND štale, nakon što se zajedno sa svojim krdom dobro najelo reketaških splačina.

Nezavisno Govedo tom prilikom nije povrijeđeno fizički, ali su ono i njegov pas Srban koji je u trenutku brutalnog napada bio sa njim, doživjeli teški asimptomatski šok koji će, kako su kazali novinarima i zapadnim ambasadama, ostaviti trajne posljedice na njihovu delikatnu psihu.

Nezavisno Govedo: Napad se odigrao munjevito i osjetio sam jaku, asimptomatsku ugroženost

Policija i Interpol intenzivno tragaju za počiniocem ovog gnusnog zločina, a kako saznajemo u istragu će se uključiti i američki FBI i CIA, britanski MI6, ali i srBska BIA-a koja želi da zaštiti svoj neprocjenjivi resurs.

Crnogorski nacionalizam stoji iza napada?

Kako MEGAESKLUZIVNO saznaje onostrani reporter portala Aktuelno iz duboke mreže, iza napada na Nezavisno Govedo i njegovog kucka Srbana stoji ekstremni i nadasve asimptomatični crnogorski nacionalizam.

Kako su kazali izvori portala Aktuelno iz duboke obavještajno-bezbjednosne mreže, odmah nakon napada bilo je jasno da opasni asimptomatični CG nacionalizam stoji iza ovog napada.

’’Jasno je da samo crnogorski nacionalizam ima motiva da se osveti gospodinu Nezavisnom Govečetu. Napad je zaista bio monstruozan, crnogorski nacionalizam je verbalno sa leđa napao gospodina Goveda i pri tom mu nanio teške duševne patnje trećeg stepena. Najgore je što je u brutalnom napadu povrijeđen i dobri, poslušni kucko gospodina Nezavisnog – Srban, koji je zadobio tešku traumu koju neće moći da zaliječe ni sve nagrade koje ambasade daju svojim uslužnim plaćenicima’’, rekli su naši izvori iz policije.

Asimptomatski crnogorski nacionalizam odgovoran za napad na Nezavisno Govedo

Govedo u šoku, nije očekivalo ovakvu brutalnost

Onostrani reporter portala Aktuelno uspio je da dođe do Nezavsinog Goveda neposredno nakon brutalnog napada. Naš reporter opisao je zaista tužnu scenu uplakanog slinavog govečeta, koje je zaudaralo na fekalije jer se uneredilo od šoka. Sjeđelo je okruženo policijom, predstavnicima stranih ambasada i svojim kolegama. Kroz  uplakani, drhtavi glas za portal Aktuelno opisao je zastrašujući napad koji se desio kad je izlazio iz svoje nezavisne štale.

’’Sve se odigralo munjevito, jednostavno nijesam imao vremena da reagujem. Izašao sam sa mojim kuckom Srbanom kao što to radim svaku noć nakon što sa saradnicima u našoj nezavisnoj štali istovarimo pozamašnu porciju ucjenjivačkih paranovinarskih fekalija. Taman kad sam izašao i odmakao nekih desetak metara od ulaznih vrata štale, začuo sam zastrašujući usklik – ’eviva, eviva Montenergo’. Sledila mi se krv u žilama, znao sam da sam napadnut’’, reklo je za Aktuelno Nezavisno Govedo.

Kazao je da je nakon toga uslijedio baraž jakog nacionalističkog izliva koji on i njegov kucko Srban nijesu mogli da podnesu.

Lider crnogorske filijale SS Joanikije najavio da će se pomoliti za Nezavisno Goveče i psa Srbana da se brže oporave od gnusnog napada

’’Napadač je zatim počeo da skandira ’volimo te Crna Goro’, ’Belveder, Beleveder’, nakon čega smo se ja i moj siroti Srban uneredili, ali onako asimptomatski. Znao sam da je po srijedi brutalni napad asimptomatskog crnogorskog nacionalizma, koji me prati već duže vremena, što sam ranije prijavio nadležnim organima. Napad je prijavljen policiji, ali očekujem i brzu reakciju zapadnih ambasada, State Departmenta, kao i zasjedanje Savjeta bezbjednosti UN-a’’, reklo je vidno uznemireno Govedo za Aktuelno.

Zločin u rangu sa Srebrenicom!

Govedo nije više htjelo da komentariše događaj istakavši da će ostaviti nadležene da rade svoj posao.

Kucko Srban je kratko rekao da je ’’ovo nezapamćen napad koji dokazuje zlokobne namjere asimptomatskog crnogorskog nacionalizma’’.

’’Srpski nacionalizam je odgovoran za ratove 90-ih, genocid u Srebrenici, desetine hiljada mrtvih i stotine hiljada raseljenih. Ovaj sinoćnji akt zvjerstva crnogorskog nacionalizma prevazilazi sve te zločine i svrstava ga u rang najgorih fašističkih ideologija’’, rekao je kroz plač vidno revoltiran i očajan kucko Srban, inače rase – velikosrBski gonič.

Mladić i Karadži dobijaju blagoslov od tadašnjeg šefa SS Gojka Stojčevića za genocid, ali to je ništa u odnosu na zločin asimptomatskog crnogorskog nacionalizma prema Nezavisnom Govečetu i njegovom kucku Srbanu

Kako saznajemo saradnici Goveda su alarmirali sve ambasade i apelovali da se iniciraju vanredni sastanci bezbjednosnih službi svih članica NATO-a.

BIRN šokiran, Filipović će ovo kopi-pejstovati

Vijest o stravičnom napadu na Nezavisno Govedo i njegovog kucka Srbana šokirala je Balkansku istraživačku reportersku mrežu (BIRN).

’’Šokirani smo! Užas i neverica nakon što se desio napad koji je potvrdio sve naše sumnje u zlokobnost asimptomatskog crnogorskog nacionalizma’’, rekla je za portal Aktuelno Srbijanka Četniković, visoka zvaničnica BIRN-a iz centrale ove organizacije na Ravnoj gori.

Četniković je istakla da će nastaviti da piše o crnogorskom nacionalizmu uprkos ovom stravičnom napadu koji je zadesio njihovo sertifikovano Govedo, koje im predstavlja najveći izvor podataka i ’’činjenica’’ o fenomenu crnogorskog nacionalizma.

Uredništvo BIRNA u šoku nakon napada crnogorskog nacionalizma

Osim Četniković, ovaj gnusni napad osudio je daleko najveći (gabaritno) graDŽanski aktivista i samoproklamovani ”analitačar” jednog Bemax medija – Njubo Filipović.

On je kazao da je zgrožen i da će sigurno sjutra ujutro kopi-pejstovati kratak izvještaj o ovom događaju u okviru svoje nekoherentne, intelektualno impotentne, na brzinu iskopirane brljotine koju naziva ”analizom”. 

Dorćolski šaneri zgroženi, MANS nudi pomoć za Srbana

Na vijest o brutalnom napadu reagovali su i Dorćolski šaneri, inače vlasnici United Media, Vijesti, N1, čiji je BIRN svojevrsni novinarski ’’analni otvor’’.

’’Šok, neverica na kvadrat pa puta beskonačno – eto to je nivo šoka koji osećamo u ovom teškom trenutku za crnogorsku demokratiju. Nakon Miloševića, Mladića, Karadžića sada imamo ovakve užasne scene usred naše lepe ’oslobođene’ Podgorice gde je postalo greh pevati o Turcima i bulama, i pozivati na progon i etiketiranje Crnogoraca. Zaista zastrašujuće’’, navodi se u reagovanju ’’Dorćolskih šanera’’ koji su poručili da će učiniti sve da zaštite svoj goveđi resurs.

BRAVO ZA HUMANOST! MANS ponudio Srbanu besplatnu rehabilitaciju na Adi Bojani

Reagovala je i NVO MANS, koja je poseban akcenat stavila na šok koji je doživio pas Srban.

’’Crnogorski nacionlizam je prešao crvenu liniju! Nakon što je izmislio globalni šverc kokaina, cigareta, oružja, bijelog i crnog roblja, sada napada cijenjenog demokratskog intelektualca Nezavisno Govedo. Poseban akcenat stavljamo na traumu koju je pretrpio kucko Srban, kome ovom prilikom nudimo pun pansion na Adi Bojani gdje će mu čelnica naše NVO posvetiti pun tretman na putu ka psihičkom oporavku i prevazilaženju trauma’’, naveli su iz MANS-a.

Dritan na Tviteru – radiće desna ruka pravde

Pola minuta nakon što se brutalni napad desio oglasio se i kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović na svom Tviteru.

Abazović u šoku nakon što je od BIA-e dobio vijest o napadu

On je napisao da je ’’podmazao desnu ruku pravde i spreman je za akciju’’.

’’Upozoravao sam na crnogorski nacionalizam koji je izašao iz DPS kuhinje, a najgore prognoze su se ostvarile. Ipak, desna ruka pravde je podmazana i spremna je da svaki nacionalizam uhvati za ćelavu glavu, zatim ga prodrma gore-dolje, dok iz njega ne izađe sva esencija nacionalnog, i ne ostane samo gradDŽanska satisfakcija’’, napisao je Abazović na Tviteru.

Srpski nacionalizam osudio napad

Nakon zastrašujućeg, brutalnog napada koji se desio sinoć reporter portala Aktuelno otišao je u Mojanoviće, u nadi da će dobiti izjavu od srpskog nacionalizma povodom ovih nemilih događaja u centru Podgorice.

Srpski nacionalizam se ogradio od gnusnog čina crnogorskog nacionalizma: Napad na Nezavisno Govedo zasijenio genocid u Srebrenici

Srpski nacionalizam je MEGAEKSLUZIVNO kazao našem reporteru da je ’’šokiran nakon što je čuo što se dogodilo’’.

’’Jednostavno nemam riječi, Nezavisno Govedo i kucko Srban su naši dugogodišnji saradnici i zgroženi smo nakon što smo čuli što se desilo. Srebrenica, granatiranje Sarajeva i slične stvari su apsolutno prihvatljive, ali ono što je uradio oholi crnogorski nacionalizam, jednostavno nema opravdanja. To je za svaku osudu’’, rekao je vidno revoltiran Srpski nacionalizam za Aktuelno.

Napad na Nezavisno Govedo i njegovog kucka, izazvao je još mnogo reakcija političkih partija, NVO, grupa građana i inostranih udruženja za zaštitu životinja i slobode govora.

Između ostalog, lider crnogorske filijale takozvane SPC Joanikije Mićović najavio da će se pomoliti za Nezavisno Goveče i psa Srbana da se brže oporave od gnusnog napada.

Uredništvo Portala Aktuelno apeluje na nadležne, posebno na ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića, da što prije riješe ovaj slučaj i adekvatno kazne zlokobni crnogorski nacionalizam prije nego što napravi nenadoknadivu štetu Crnoj Gori na putu ka EU.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera, nije zasnovan na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja. Svaka sličnost sa ljudima iz stvarnog života je slučajna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

19 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pop_Đukan
25.11.2022-07:15 07:15

Gospodi podiluj, Gospodi podiluj, Gospodi podiluj! Alaljulja, alaljulja, alaljulja! Amin!

Merlin
25.11.2022-09:36 09:36
Reply to  Pop_Đukan

Druže Tito mi ti se kunemo da sa Evropskog i građanskog puta ne skrenemo. :)

Pop_Đukan
25.11.2022-10:40 10:40
Reply to  Merlin

ABRAKADABRA! ANATEMATETAMO!

Merlin
25.11.2022-08:29 08:29

Tanko će vam biti kada vam zbog ekstremizma ukinu grantove, donacije i ostale finansije. :)

cetinje
25.11.2022-09:41 09:41
Reply to  Merlin

A tu si srbalju bem te u dupe pod nos.

Merlin
25.11.2022-12:24 12:24
Reply to  cetinje

Na belom hlebu vas treba ostaviti, makaronđžijo jedan ! :)

Milena
25.11.2022-10:06 10:06
Reply to  Merlin

Zabrinuti merlin monro,dirljivo.i

COL
25.11.2022-09:01 09:01

Crvenozeleni komitski bauk kruži nad JEvropom. Bauk ogrnut crvenim barjakom, na kojem se raširio dvoglavi zlatni oraj, leti iznad Evrope šireći nepodnošljivi strah od crnogorskog nacionalizma. Napali komitski bauci vascijeli prostor, pjesmom, ljubavlju i velikim srcadima ka napalmom, sve se crveni ka da gori. Prepale se frajle diljem Crne Gore, a bogomi i Srbije i Jevrope, pa se skrivaju i brane listovima istrgnutim iz jedne plave novine, ka štitovima. Da nije tih frajli, pogotovo onih vidovitije i od pera, bauk bi prekrilio vascijelo plavo nebo. Nepodnošljivo crvenilo razgone prvo jedan urednik tih iskrzanih plavih novina, na svom jarcu ka na… Pročitaj više »

cetinje
25.11.2022-09:44 09:44

E vala je ljepse ovo Govedo (slika 2)nego govedo Zeljko Ivanovic iz okoline Krusevca”nebeska drzava”.Na uzgred ovo pasce(slika 1)izvelo govedo Zeljana u setnju,neka i treba.

Tara
25.11.2022-11:58 11:58

Ovo je sve iscenirano..kako bi nametnuli crnogorcima..da su oni pocinioci..Iscenirano je od istih..URE VIjesti Mansa,,DF,,itd..Nijedan crnogorac ne napada..i vice e-viva Montenegro..oni su to iscenirali da kazu da su to crnogorci,,i njima treba zabraniti skupove..jer im to smeta….

Tara
25.11.2022-12:02 12:02

Podmetacina..je bolest Vijesti..i antidrzavnika..CG..je trebala vec davno da zabrani..klerosrbijanski-pokret DF..i njihovu druzinu..kao sto je MANS–i nova grupa URA..demokrate..i ostali….

Ovi tipovi slave zlocin u Srebrenici..oni su na svasta sposobni..zato treba..ugusiti ove fasisticke-srbijanske organizacije..

Merlin
25.11.2022-17:08 17:08
Reply to  Tara

Ti si muslimanka koja se krije iza građanskih gluposti…

Gal
25.11.2022-19:47 19:47
Reply to  Merlin

Ti si srbijansko četničko smeće koje gura nos gdje mu mjesto nije… Staćemo tebi i tebi sličnima nogom za vrat i figurativno i bukvalno, siguran budi

cikoticka.
25.11.2022-21:04 21:04
Reply to  Merlin

a ti rodjeni fasista-veljemucenik ugrozen od,,,,mozga

Albanski četnik
25.11.2022-12:33 12:33

Što se ismijah kà odavno nijesam. Ovo za štalu i fekalije je nažalost gola i jedina istina.

Merlin
26.11.2022-06:42 06:42

Semjaćeš se i nakon popisa …

Njegoš
25.11.2022-16:09 16:09

Aaaaa pukoh neee mogu više, presmijah se

djomaa
25.11.2022-20:58 20:58

kakva teška glupost…

Tara
25.11.2022-23:32 23:32

Svaka cast za Aktuelno..volim Vas!