Nedjelja, 24 Oktobra, 2021
Rubrika:

Sjutra opet isključenja struje u više opština

Nastavljaju se radovi na mreži.

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobiti ulice Zetskih vladara, Dušana Milutinovića, Jerevanska, Moskovska 29, Zabjelo bb i dio ulice Pera Počeka.

U Danilovgradu, brojila će dobiti Krušice, Gorice, a u Beranama, dio sela Vinicka.

U Podgorici, od osam sati i 30 minuta do 16 sati, struju neće imati Ul. Belvederska, Nikca od Rovina i Fruškogorska, a od osam sati i 30 minuta do 15 sati, Grudice (dio Bioča).

U Danilovgradu, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Stologlav, Eko selo, Lakat, Iverak, Osredina, Bregovi Mijovića, Gornji Crnci, Ćelija Piperska, Kopilje, Seoce, Radovče, Gostilje, Dobri do, Ruišta, Vukotica, Markovo Kopito kao i preduzeća: Šampinjoni, Grupo market i Fabrika sira.

U Nikšiću, od osam do 14 sati, bez struje će ostati komplet Župa nikšićka i Rudnici boksita, a od osam do 18 sati, Spila, “Zagora (Savino Brdo)”, Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap, Nudo, Rojevići, Zakurljaj, Prisoje, Brana, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Repetitor (Krotinja), Rokoči i Pišteta.

U terminu od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati sela Spila, Savino brdo, Okolišta, Zagora, Osječenica, Rojevci, Grahovac, Prisoje, Zakurljaj, Nudo, Tospudje, Trešnjevo, Rokoči, Podkraj, Gornje Polje i Grahovo. Utorak i Četvrtak sela Okolišta, Zagora, Prisoje i Zakurljaj.

Bez struje od 12 do 15 sati, biće Žirovnica, Ćipranić, Ploča Dragovoljska, Laz, Risji Do, Rudnici Boksita Bunići, Dragovoljići Rubeža, Kunovo, Lukovo, Granice, Seoca, Bukovik, Ivanje, Vučje, Prekića Polje, Gvozd, Smoljevina Gora Ćeranića i “Gradačka Poljana”,

Od devet do 12 sati, struju neće imati Mokra Njiva, Zavrh, Brezovik, Bolnica Brezovik, Gornje Polje – Brod, Rastovac, Vidov Potok, Mali Brezovik, Međupuce, Gornje Polje – Nula, Vir i Šume.

U istom terminu, bez struje će ostati Prisoja, Vrzipov Do, Presjeka, Čeline, Srijede, Pilana Radović, Miločani Brod, Miločani, Zavraca i Sjenokosi Mljekara.

Bez struje, od osam do devet sati, će biti Garden Gold, Vodovod Pumpe, Duklo, Ćemenca Grebice, Šik Javorak, Rastoci, Hercegovački put, Partizanski put, Parni mlin Kasarna, Tehno Baza, Kočani, Mirai i Goranović Klanica.

Od osam do 15 sati, struju neće imati Jasenovo Polje, Manastirska, dio Vuka Karadžića, dio Trga slobode i dio Novice Cerovića.

U Budvi, od osam do deset sati, bez struje će ostati dio naselja Dubovica i NN mreža Jaz.

U Herceg Novom, od šest do 12 sati, bez struje će ostati Kameno, Krusevice i Vrbanj, a od osam do 12 sati, Baošići-kamp naselje.

Od 11 do 13 sati, bez struje će biti Baošići- Norvesko naselje-dio iznad magistrale pored igrališta.

U Kotoru, od devet do 12 sati, struju neće imati Krimovice Marovići, a od deset do 12 sati, Sveta Vrača, Daošine, Autokamp, Psihijatrija i Školski centar.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Rovca i Kaludra.

Od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati, Šekular, Rijeka Marsenića, Trepča, Navotina, Glavaca i Vuča.

U Bijelom Polju, od osam do 18 sati, bez struje će ostati Dobrinje, Mioce, Dobro Brdo i Kanje, a od 11 do 14 sati, Majstorovina.

Od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati sela Dobrinje1, Dobrinje2, Mioce, Dobro Brdo, Livadice, Sela, Pozeginja, Jablanovo, Mojstir, Gornji, Mojstir Donji, Solje i Kanje.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, bez struje će biti Starce, Dulovine, Skrbusa, Matesevo, Jabuka, Drndari, Vranestica, Vukicevica Lug, Jasen i Bare Kraljske.

U Plužinama, od 12 do 15 sati, bez struje će ostati Unač, Repetiror, Unač, Trsa, Podmilogora, Nedajno, Lica, Pišče, Boričje, Boričko Brdo, Seljkovac, Borkovići, Dubljevići, Vrošnica, Bezuje i Mala Crna Gora.

U Pljevljima, od osam do 18 sati, struju neće imati Gradac, Pupovići, Crnci, Leovo brdo, Cerovci, Vrba, Šljuke, Zahum, Meljak, Višnjica, Bjeloševina, Puzići, Plakali, Prehari, Strahov do, Rt, Orlja, Clisnica, Crno brdo, Jakupov grob, Rađevići i Mironići.

U istom terminu, bez struje će biti Boljanići, Jezero, Kovač, Zorlovići, Savine vode, Potkovač, Đuli, Milakovci, Pliješ, Repetitor Vraca, Skenderovina, Đakovići, Babino brdo, Prisoje i Metaljka.

U Rožajama, od devet do 12 sati 30 minuta, struju neće imati selo Bijela Crkva, a od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, dio sela Sinanovića Luke.

U Gusinju, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio sela Vusanje.

Na Žabljaku, od osam do 18 sati, struju neće imati Kovačka dolina, Uskoci, Podgora, Nadgora, Tepca, Koča Do, Uskoci, Majčina Glavica, Palež, Pitomine, Bosača, Vjetrena brda i Štuoc vojska.

IzvorCEDIS

Najnovije

Rakočević: Strategija bezbjednosti se ne sprovodi na pravi način

Kriminolog Velimir Rakočević kazao je u Pressingu na Gradskoj TV, da je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori stabina ali da to znači da je naša država,...

SRĐAN ŠUŠNICA: Rusija preko Srbije i RS destabilizuje NATO

Entitet Bosne i Hercegovine, Republika Srpska, i Srbija, kao njen mentor, dijamanti su u vanjsko-političkoj vojnoj strategiji Rusije i odličan resurs da se destabilizuje...

Sofija Loren o Cetinju i Crnoj Gori, u Crnoj Gori

Protokol na Vili Gorica u Titogradu tog juna bio je samo formalnost; holivudska diva je željela da vidi istoriju, da osjeti ulicu... Cetinjska djeca...

F1: Ferstapen kreće prvi u Ostinu

Vozač Red Bula Maks Ferstapen je kasno sinoć osvojio pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država koja se večeras od 21...

Brnabić: Planirano Vučićevo ubistvo na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je bilo planirano ubistvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a da su navodi o prisluškivanju Vučića i afera...

Najčitanije

Povezano

CEDIS: Informacije netačne, paušalne i zlonamjerne

Reagovanje CEDIS-a prenosimo u cjelosti: Tenderska dokumentacija za postupak “AMM projekat – proširenje treće faze – Mjerači električne energije – izvođenje radova i isporuka opreme”,...

Pad potrošnje struje u septembru

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u septembru preuzeli ukupno 191.234.579 kWh električne energije, što je 27% manje u odnosu na avgustovsku potrošnju. Najviše električne energije,...

Gdje zbog radova na mreži neće biti struje u srijedu

Iz crnogorskog elektrodistributivnog sostema CEDIS-a su saopštili da će zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 13. oktobra, bez napajanja električnom energijom će ostati: Podgorica –...

Gdje zbog radova neće biti struje u petak

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema kazali su da zbog zakazanih radova na mreži područja nekoliko crnogorskih opština u petak biće bez struje. Kako su naveli, bez...

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve