Pjevačica Rita Ora, čiji su roditelji albanskog porijekla sa Kosova i Metohije, već sedam godina posjeduje kuću na crnogorskom primorju, gdje ljetuje svake sezone. Kako portal Nova.rs saznaje, pjevačica je prije nekoliko mjeseci kupila plac u okolini Ulcinja da bi početkom iduće godine započela gradnju apartmana za izdavanje.

foto www.cheatsheet.com

Zanimljivo je da je jedan od prvih komšija popularne pjevačice folker Šako Polumenta, koji je 2013. godine napravio vilu i nazvao je po ćerki “Rijana”.

“Rita Ora obožava crnogorsko primorje i svake godine posjećuje Adu Bojanu, a od jutra do mraka vrijeme provodi na plaži za kajtere. Bez obzira na to što je zahvaljujući poslu obišla cio svijet, pjevačica svakog ljeta iz Londona sa društvom dolazi na Bojanu. Vidjevši brojne turiste iz raznih evropskih država, pogotovo iz Rusije i Ukrajine, pjevačica je riješila da uđe u novi biznis. Naime, njeni roditelji sasvim slučajno su načuli da se prodaje jedan plac u blizini Ade Bojane, pa su preko prijatelja došli do vlasnika imanja. U dogovoru sa Ritom, oni su kupili plac i došli na ideju da sagrade nekoliko apartmana koje bi izdavali”, otkriva izvor i dodaje da je situacija sa koronavirusom spriječila da te planove ostvare ovog ljeta.

“Čim su kupili plac, odmah su željeli da započnu gradnju, ali pandemija je bila jača od njih. Zbog vanredne situacije u Crnoj Gori, bili su prinuđeni da pomjere planove za kraj godine ili početak sljedeće. Svakako od ove sezone ne bi dobili ništa jer je bilo malo turista, a ugostiteljima je posao opao za 60 odsto”, kaže izvor za Nova.rs.

Rita Ora je 2013. godine kupila kuću na Adi Bojani koju posjećuje svakog ljeta. Ona je kupila i nekretninu u Prištini, za koju je navodno iskeširala milion i po eura. Pjevačica je rođena u Prištini 26. novembra 1990 godine. Pored pjevanja, bavi se i glumom. Živi i radi u Londonu. Objavila je nekoliko albuma, a 2012. godine postala je izvođač sa najviše hitova na prvom mjestu u Velikoj Britaniji.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve