Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

RECEPT STAR 800 GODINA: Ovaj prirodni lijek čini ČUDA kod bolesti srca!

Hildegard von Bingen živjela je prije 800 godina. Ona je bila časna sestra i katolička mističarka koja je od malih nogu imala vizije i razgovore s Bogom.

Njoj je bila poznata tajna skoro svake biljke i svakog bića na ovoj planeti, a sve što je putem vizija saznala je i zapisala.

U svoje doba Hildegard von Bingen i njeno čudesno liječenje biljem bili su revolucija, ali kako se razvijala moderna medicina, tako nikome nije bilo u interesu da se za Hildegard von Bingen i njene čudotvorne recepte ozdravljenja sazna. Ona je zaboravljana, iako njene knjige nose tajnu svake bolesti.

Ona je smislila recept za bolesti srca, koji je veoma jednostavan, a ljudi tvrde da je djelotvoran.

Recept:

– 10 svježih stabljika peršuna (bez korena)

– litar domaćeg crnog ili bijelog vina

– dvije kašičice vinskog sirćeta

– 300 grama prirodnog meda

Priprema:

10 svježih stabljika peršuna sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1 ili 2 velike kašičice čistog vinskog sirćeta. Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (pazite, zbog pjene). Poslije dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite se kuva na laganoj vatri još četiri minuta. Vruć napitak procijediti i dok je topao staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti. Talog koji se stvara ne škodi i slobodno se može piti.

Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno, po jedna kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duže vrijeme.

Izvor: Atma.hr

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve