Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Rasvijetljeno podmetanje požara na vozilu načelnika Komunalne policije

Krivično djelo je počinjeno 25. jula

Policija je u Beranama rasvijetlila podmetanje požara na vozilu načelnika Komunalne policije Aleksandra Ojdanića.

Ilustracija

Krivično djelo je počinjeno 25. jula.

“Gonjenje za navedeno krivično djelo u ovom slučaju se preduzima po privatnoj tužbi a oštećenom su ustupljeni podaci osumnjičenog lica”, saopšteno je iz Uprave policije.

Beranska policija je uhapsila M.M. (33) iz Kraljeva sa prebivalištem u Beranama kod koga je pronašla heroin težine oko 70 grama, smješu za koju se sumnja da je namijenjena miješanju sa opojnom drogom radi dobijanja na količini, vagu za precizno mjerenje i sredstva komunikacije.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Bijelom Polju koji je naložio da se M.M. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navode u Upravi policije.

Osim toga, beranska policija je tokom racije u jednom ugostiteljskom objektu pronašla i izuzela pištolj marke “Walter“.

“Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da pronađeno oružje pripada D.Š. (29) iz Berana. O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Beranama koji je naložio da se protiv D.Š. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode u Upravi policije.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve