Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

RAJO RAZOTKRIVEN U HIT VIDEU: Govori o pomirenju, ali ustvari misli na nešto sasvim drugo!

Nedavno je na društvenim mrežama počeo da se širi drugi video, za koji određeni izvori bliski Nebeskoj Srbiji kažu da je bio prvobitna i nadasve originalna verzija Rajovog predizbornog spota

Predizborni video najvećeg pokajnika na crnogorskoj političkoj sceni, Andrije Mandića, poznatog pod nadimkom Rajo, ne prestaje da izaziva kontroverze u javnosti.

U sad već istorijskom spotu  Mandić odmahuje glavom i uz, kako se čini na osnovu izraza lica, neizmjetno kajanje poručuje:

“Neke stvari koje sam rekao, njima se ne ponosim, zbog nekih čak i žalim.”

Zatim ističe i da “naše podjele u kojima sam učestvovao leže mi na duši.”

Od kako je lider Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), svojim video-uratkom počeo da ruši tabue i pomjera granice političkog altruizma, pojavile su se mnoge teorije što je ovaj četnički vojvoda ustvari htio da poruči u svom spotu.

Nedavno je na društvenim mrežama počeo da se širi drugi video, za koji određeni izvori bliski Nebeskoj Srbiji kažu da je bio prvobitna i nadasve originalna verzija Rajovog predizbornog spota.

Mandić tu ne govori o pomirenju, već o nečemu sasvim drugom – gurmanskom užitku koji njemu, kao i svakom poštenom profesionalnom Srbinu, leži na duši, odnosno srcu. Ili preciznije rečeno – u želucu.

Pogledajte:

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trajko
27.02.2023-08:19 08:19

Rajo i nije neki Srbin, jer svi znaju da pravi Srbi više vole svinjsku koljenicu. Ujedno protestujem zbog objavljivanja ovog uradka, jer bogobojažljive svetosavce dovodite u iskušenje da se omrse. Pošto je počeo vaskršnji post,kolenopreklopno vas molim da ovakve stvari ne radite.

Tara
27.02.2023-13:58 13:58

Kad vidim ovog Pucistu..budemi tesko u stomak..imali on uopste obraza ..da se kandiduje za pres'ednika drzave CG?

Bot
28.02.2023-02:07 02:07

A nemojte ljudi, mora se čoek koncentrisati na nešto dok izgovara pripremljeni tekst. Kako mislite da bude ubjedljiv drugačije?