Petak, 12 Jula, 2024
Rubrika:

PROMO VIDEO: Đedo reklamira usluge ”zaustavljanja kiše”

Amfilohije je zamolio Portal Aktuelno da podijeli PROMO VIDEO u kojem reklamira svoje usluge zaustavljanja kiše

Visoki funkcioner svetosavske sekte (SS) poznate i pod akronimom SPC Gojko Perović – poznat po svom tinder-pseudonimu Padre Goksi potrudio se prije nekoliko dana da oživi uspomene na jednog od najpoznatijih čitalaca Portala Aktuelno Amfilohija Radovića poznatijeg kao Đedo Sotona.

Na nedavnom parapolitičko-nacionalističkom prebrojavanju kodnog naziva ”duhovna tribina” u Čačku, kako je navedeno na svetosavskoj propagandnoj platformi religija.rs, Perović je ”oživio sjećanja na blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija, čovjeka čiji je božji dar nadilazio uobičajena shvatanja vjernika”.

”Blaženopočivši mitropolit Amfilohije imao je sto darova i čuda. Međutim, ako mu budu slikali ikone, moj predlog je da na njoj mora da bude neko razagnanje oblaka. Nekoliko puta sam posvedočio kako je zaustavljao kiše. On je imao taj dar. Jednom u Napulju, nekoliko puta na Njegušima, u Arilju, sada u Čačku”, kazao je Perović čija je zvanična titula protojerej-stavrofor.

Iako je veliki broj čitalaca pomislio da je u pitanju lažna vijest, po svemu sudeći to nije slučaj, jer je Perović zaista ovo rekao. Ipak ostale su sumnje u čudesne moći Đeda, pa je Portal Aktuelno kontaktirao pokojnog mitropolita u paklu i od njega tražio da odgovori da li je za ovozemaljskog života imao čudesne moći da zaustavi kišu.

Đedo je bio veoma zauzet pa nam je kratko odgovorio:

”Ne da sam imao moći da razgonim oblake dok sam bio u tjelesnom obliku na planeti Zemlji, već te moći imam i sada i iz pakla mogu da zausptavljam kišu”, rekao je kratko Amfilohije našem onozemaljskom dopisniku Stojku Tvrdiću.

Tom prilikom Amfilohije je zamolio Portal Aktuelno da podijeli PROMO VIDEO u kojem reklamira svoje usluge zaustavljanja kiše.

Ovom prilikom prilažemo video:

S.T.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BalkonOpen
08.07.2024-08:40 08:40

a to su njihove pripreme (čit. lažavine) za beatifikaciju, tj proglašenje za blaženog. samo kad se śetimo kako je kleo crnogorce 3 x i 3 ‘iljade puta. prokletnik sa vezirovog mosta