Nedjelja, 1 Oktobra, 2023
Rubrika:

Predstava ”Obožavateljka” u subotu u Zetskom domu

Ulaznice su i dalje u prodaji na Biletarnici Kraljevskog pozorišta ''Zetski dom'', a telefon za informacije je 067 428 655

Predstava “Obožavateljka”, koju je prema jednočinkama “Autogram za Milicu” i “Obožavateljica” savremenog hrvatskog dramskog pisca Mata Matišića režirala Ana Vukotić, biće izvedena u subotu, 13. maja u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom” s početkom u 20 sati.

U najnovijoj produkciji „Zetskog doma“ uloge tumače: Dejan Ivanić, Ana Vujošević, Vule Marković, Marija Maša Labudović, Goran Vujović, Jelica Vukčević i Vukan Pejović.

Pored režije, Vukotić potpisuje adaptaciju, kao i dizajn predstave, a dramaturgiju Željka Udovičić-Pleština i Rajko Radulović. Za kostimografiju je bila zadužena Lina Leković, projekciju i video instalaciju Ivan Marušić – Klif, scenografiju Andrea Rondović, muziku Aleksandar Radunović, dok je asistentkinja režije bila Nina Martinović.

Ulaznice su i dalje u prodaji na Biletarnici Kraljevskog pozorišta „Zetski dom“, a telefon za informacije je 067 428 655.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve