Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Poligon za djecu, fenomenalna ideja kako zabaviti vaše mališane

Janina, Ivina i Milina mama  Ivona je za svoje  dvije starije ćerke u kući napravila poligon s  raznim preprekama , a na video snimku se može vidjeti kako djeca uživaju u zabavi. Jana i Mila su dale sve od sebe da pređu sve preprepreke , mada vjerujemo da  će im se i Mila jako brzo pridružiti.

Stručnjaci, blogeri, kreativne majke i očevi na društvenim mrežama svakodnevno  dijelile svoje savjete o tome kako zabaviti djecu tokom samoizolacije.

Kreativne i društvene igrice , o kojima ćemo takođe pisati, nisu ništa naspram fizičke aktivnosti koja sigurno nedostaje vašoj djeci.

Mališani za vrijeme karantina žele da se zabave i ispolje svoju energiju. Zbog toga roditelji svakodnevno moraju smišljati kreativne i zabavne igrice kako bi njihovi mališani bili zadovoljni i zabavili se u kući.

Janina, Ivina i Milina mama  Ivona je za svoje  dvije starije ćerke u kući napravila poligon s  raznim preprekama , a na video snimku se može vidjeti kako djeca uživaju u zabavi. Jana i Mila su dale sve od sebe da pređu sve preprepreke , mada vjerujemo da  će im se i Mila jako brzo pridružiti. Na profilu Ivone Aleksić, poznatije kao frau.aleksic , svakodnevno možete naći ideje kako zabaviti mališane , šta to lijepo skuvati a ako imate djevojčice i kako ih lijepo obuci u najčarobnije haljinice na svijetu, brenda La mila .

https://www.instagram.com/p/B-W2L1LAW5G/

 

Poligon i prepreke možete napraviti od stvari koje su vam dostupne u kući, a koje nisu opasne da se mališani mogu  povrijediti. Djeca najbolje poznaju prostor u kojem odrastaju

 

Znamo da kada ste kod kuće, najvjerojatnije morate brinuti o svemu i svačemu: pranje, sređivanje  doručak, ručak, večeru, čišćenje itd. Stoga je razumljivo da se ne možete konstantno igrati s djetetom. I to je ok! Ali odvojite vremena i vama će biti zabavno , a sigurno će se i mališani zabaviti i izmoriti te lakše zaspati .

Naš savjet je da ih snimate , tako im dajete dodatnu motivaciju da se više potrude. Ako  se budete zabavljali na ovaj način, šalite nam vaše snimke, rado ćemo ih podijeliti na našem portalu .

A naš predlog je definitivno Ivonin profil.

Jana Aleksić
Iva Alkeksić
Mila Aleksić

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sandra
31.03.2020-15:17 15:17

Sto ne odobravate komentare? Valjda je tekst objavljen da se cita i komentarise. Ili nena sujeta je u pitanju

Sandra
31.03.2020-19:40 19:40
Reply to  Sandra

Vec vidjeno kod Dilinedres i njenih zanimljivih devojcica. Primetila sam da Ivona govori deci sta da kazu pa ih snima.